Centrum Handlowe Gemini Park
-
- Obywatel
Mocno śmiem wątpić w 2 letnie umowy galerii z najemcami. Absolutne minimum to 5 lat i myślę, że po tym okresie będziemy obserwować jakieś ruchy w komercjalizacji obu centrów handlowych.
P.S Prawdę mówiąc nie chciałbym widzieć pierwszego piętra GT za te pozostałe do końca umów 3 lata
P.S 1 Przy Reporterze i Mohito w Gemini Park pytajniki są zbędne, bo te dwa lokale na 100% otworzą się w najbliższym czasie.
P.S Prawdę mówiąc nie chciałbym widzieć pierwszego piętra GT za te pozostałe do końca umów 3 lata

P.S 1 Przy Reporterze i Mohito w Gemini Park pytajniki są zbędne, bo te dwa lokale na 100% otworzą się w najbliższym czasie.
Dziś byłem w Gemini po południu. Licznik przy wjeździe pokazywał że są 4 wolne miejsca, a o ile dobrze pamiętam parking jest na 1050 aut. Licząc że w każdym przyjechało tylko 2 osoby to mamy ok.2000 klientów (nie licząc tych którzy przyczesali na piechotkę z okolicznych osiedli) chcących zostawić gdzieś szmalec. Nie wiem jak w Tarnovii ale jakoś nie wróżę im sukcesu w starciu z Gemini
Potwierdzam. W Tarnovii owszem jest w weekendy większy ruch, ale nie tak jak w gemini! Jak dla mnie GT mogłoby nie być, byleby tylko Gemini miało poszerzoną ofertę o sklepy znajdujące się w GT oraz inne równie atrakcyjne. Inwestor mógł pomyśleć wcześniej o sukcesie jego centrum
Myślę, że takie Gemini jak opisane wyżej spokojnie mogłoby konkurować z takimi obiektami jak Millenium Hall w Rzeszowie, czy ECHO w Kielcach. Oczywiście z wyłączeniem kina.