Centrum Handlowe Gemini Park
Bo ma słowo christmas w nazwie ? Bo teledysk jest w świątecznej atmosferze ? Bo taki pop się najłatwiej sprzedaje ?Ravir pisze:Najlepsze jest to, że ta piosenka nie jest świąteczna.O ile pamiętam tekst to opowiada o tym jak laska rzuciła faceta
Czemu się stała ikoną świąt tego nie rozumiem.

To tylko pierwsze 3 powody dlaczego takie coś się sprzedaje.
Ale to przecież było na jaja zrobione. Red. Baron chyba dzień wcześniej nabijał się z komercyjnych rozgłośni, że te prześcigają się w tym, kto pierwszy puści piosenkę z dzwoneczkami i został zasypany mailami żeby tym razem to Trójka była pierwsza no i stało się na drugi dzień był Whamad2222 pisze:pb, Nic mnie nie zdziwi po tym, jak w zeszłym roku w (misyjnej) Trójce końcówką sierpnia usłyszałem niezniszczalne "Last Christmas"

A tak przy okazji, to chyba nie było w sierpniu tylko trochę bliżej końca wrzesnia albo nawet na pocz. października.
Też lubię trójkę. Ostatnio setnie się uśmiałem słuchając prawie pół godzinnej audycji, gdzie zaproszona pani z urzędu skarbowego tłumaczyła jak rozliczać podatki za dzieci, które coś dostały od rodziny i sprzedały to przez allegro albo w innej formie przed upływem pół roku od nabycia "prawa nieograniczonego dysponowania" czy jakoś tak.ad2222 pisze:Trójki słucham cały czas, więc ich poczucie humoru nie jest mi obce
Szacunek dla pani prowadzącej za zachowanie powagi, bo osobiście kilka razy tak parsknąłem za kierownicą, że żałowałem, iż nie mam wycieraczek zamontowanych po wewnętrznej stronie przedniej szyby

"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Oferta działu fashion Gemini Park Tarnów, centrum należącego do Gemini Holdings wzbogaciła się o markę Diverse. Lokal zajmie powierzchnię blisko 200 mkw.
Diverse, polska firma odzieżowa obecna także w Europie, podpisała umowę wynajmu powierzchni handlowej w Gemini Park Tarnów. Tym samym jesienią grono najemców tego centrum wzmocni się o kolejną znaną markę.
- Sektor modowy w Gemini Park Tarnów z każdym miesiącem wzbogaca się o kolejnych najemców. Centrum oferuje już nie tylko najszerszą, ale i najbardziej zróżnicowaną ofertę fashion w Tarnowie. Najlepszy ten ant-mix i najlepsza lokalizacja w mieście – te atuty doceniają kolejni nasi partnerzy biznesowi – mówi Stanisław Zakrzewski – Kierownik ds. Wynajmu Gemini Park.
Diverse jest jedną z wiodących firm odzieżowych w Polsce, jako koncept multibrandowy funkcjonuje w ponad 160 punktach detalicznych zlokalizowanych na terenie Polski. Firma powstała w 1993 roku i od tego czasu sukcesywnie spełnia wymagania ludzi aktywnych,ceniących wygodę, jakość oraz styl.
http://www.thecity.com.pl/Obiekty-handl ... w-Tarnowie
Diverse, polska firma odzieżowa obecna także w Europie, podpisała umowę wynajmu powierzchni handlowej w Gemini Park Tarnów. Tym samym jesienią grono najemców tego centrum wzmocni się o kolejną znaną markę.
- Sektor modowy w Gemini Park Tarnów z każdym miesiącem wzbogaca się o kolejnych najemców. Centrum oferuje już nie tylko najszerszą, ale i najbardziej zróżnicowaną ofertę fashion w Tarnowie. Najlepszy ten ant-mix i najlepsza lokalizacja w mieście – te atuty doceniają kolejni nasi partnerzy biznesowi – mówi Stanisław Zakrzewski – Kierownik ds. Wynajmu Gemini Park.
Diverse jest jedną z wiodących firm odzieżowych w Polsce, jako koncept multibrandowy funkcjonuje w ponad 160 punktach detalicznych zlokalizowanych na terenie Polski. Firma powstała w 1993 roku i od tego czasu sukcesywnie spełnia wymagania ludzi aktywnych,ceniących wygodę, jakość oraz styl.
http://www.thecity.com.pl/Obiekty-handl ... w-Tarnowie