Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

Wyścig Mikołajów rozpoczęty! Dość wcześnie w tym roku :D
Załączniki
rossman.jpg

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

pb, Nic mnie nie zdziwi po tym, jak w zeszłym roku w (misyjnej) Trójce końcówką sierpnia usłyszałem niezniszczalne "Last Christmas" :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Najlepsze jest to, że ta piosenka nie jest świąteczna. :mrgreen: O ile pamiętam tekst to opowiada o tym jak laska rzuciła faceta :mrgreen: Czemu się stała ikoną świąt tego nie rozumiem.
9000 ml A Rh-

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Ravir pisze:Najlepsze jest to, że ta piosenka nie jest świąteczna. :mrgreen: O ile pamiętam tekst to opowiada o tym jak laska rzuciła faceta :mrgreen: Czemu się stała ikoną świąt tego nie rozumiem.
Bo ma słowo christmas w nazwie ? Bo teledysk jest w świątecznej atmosferze ? Bo taki pop się najłatwiej sprzedaje ? :P
To tylko pierwsze 3 powody dlaczego takie coś się sprzedaje.

Awatar użytkownika

Baxon
Thesmothetai

Post autor: Baxon »

ad2222 pisze:pb, Nic mnie nie zdziwi po tym, jak w zeszłym roku w (misyjnej) Trójce końcówką sierpnia usłyszałem niezniszczalne "Last Christmas" :)
Ale to przecież było na jaja zrobione. Red. Baron chyba dzień wcześniej nabijał się z komercyjnych rozgłośni, że te prześcigają się w tym, kto pierwszy puści piosenkę z dzwoneczkami i został zasypany mailami żeby tym razem to Trójka była pierwsza no i stało się na drugi dzień był Wham ;)
A tak przy okazji, to chyba nie było w sierpniu tylko trochę bliżej końca wrzesnia albo nawet na pocz. października.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Baxon, Może i październik, ale było bardzo ciepło. A że żart, to wiem, dlatego na końcu mojego pisania wrzuciłem uśmieszek. Trójki słucham cały czas, więc ich poczucie humoru nie jest mi obce :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

ad2222 pisze:Trójki słucham cały czas, więc ich poczucie humoru nie jest mi obce :)
Też lubię trójkę. Ostatnio setnie się uśmiałem słuchając prawie pół godzinnej audycji, gdzie zaproszona pani z urzędu skarbowego tłumaczyła jak rozliczać podatki za dzieci, które coś dostały od rodziny i sprzedały to przez allegro albo w innej formie przed upływem pół roku od nabycia "prawa nieograniczonego dysponowania" czy jakoś tak.
Szacunek dla pani prowadzącej za zachowanie powagi, bo osobiście kilka razy tak parsknąłem za kierownicą, że żałowałem, iż nie mam wycieraczek zamontowanych po wewnętrznej stronie przedniej szyby :D
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

Baxon
Thesmothetai

Post autor: Baxon »

Przegapiłem, pewnie Czwórka sobie wtedy grała ;P
Ad wiem, że żart stąd też mój uśmieszek :)

Stradie
Proedroj

Post autor: Stradie »

Przy trafianiu na śmieci w internecie znalazłem informację, że ten 50 Style Outlet ma być zlokalizowany obok sklepu Jysk. Czy to prawda?

sylw3st3r
Archont
Kontakt:

Post autor: sylw3st3r »

nie to nie prawda, ten sklep jest zlokalizowany przy zoologii i jest już czynny :), PS fajne buty w przystępnej cenie tam mają, i nie nie pracuje ani nie mam nic wspólnego z tym sklepem oprócz tego że kupiliśmy sb z siostrą tam buty :)

Stradie
Proedroj

Wchodzi się od zewnątrz?

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Dzięki za info o tym sklepie - pewnie żyłbym w nieświadomości jeszcze długo :)

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Stradie pisze:Wchodzi się od zewnątrz?
Tak i w sumie fajny sklep można coś kupić i ceny niższe pozytywnie .

sylw3st3r
Archont
Kontakt:

Post autor: sylw3st3r »

tak wchodzi się od zewnątrz, sklep obok zoologii :)

Stradie
Proedroj

Oferta działu fashion Gemini Park Tarnów, centrum należącego do Gemini Holdings wzbogaciła się o markę Diverse. Lokal zajmie powierzchnię blisko 200 mkw.

Diverse, polska firma odzieżowa obecna także w Europie, podpisała umowę wynajmu powierzchni handlowej w Gemini Park Tarnów. Tym samym jesienią grono najemców tego centrum wzmocni się o kolejną znaną markę.

- Sektor modowy w Gemini Park Tarnów z każdym miesiącem wzbogaca się o kolejnych najemców. Centrum oferuje już nie tylko najszerszą, ale i najbardziej zróżnicowaną ofertę fashion w Tarnowie. Najlepszy ten ant-mix i najlepsza lokalizacja w mieście – te atuty doceniają kolejni nasi partnerzy biznesowi – mówi Stanisław Zakrzewski – Kierownik ds. Wynajmu Gemini Park.

Diverse jest jedną z wiodących firm odzieżowych w Polsce, jako koncept multibrandowy funkcjonuje w ponad 160 punktach detalicznych zlokalizowanych na terenie Polski. Firma powstała w 1993 roku i od tego czasu sukcesywnie spełnia wymagania ludzi aktywnych,ceniących wygodę, jakość oraz styl.

http://www.thecity.com.pl/Obiekty-handl ... w-Tarnowie

ODPOWIEDZ