"Park and ride" jeśli już, to powinny być powiedzmy: za Nowym Szpitalem, gdzieś w okolicy Echo, gdzieś przy wjeździe od zachodu i przy Tuchowskiej. Plus coś, co zachęci (albo zmusi) do pozostawiania tam samochodów.
Młody, zdrowy z kartą parkingową inwalidy? To będzie kosztować nawet 5 tys. złsybirak pisze: jedynym dokumentem POTWIERDZAJĄCYM uprawnienia do parkowania na kopercie jest Karta parkingowa (a nie jej kopia i żadne inne dokumenty)
Z rozmowy z Jackiem Chrobakiem, dyrektorem Targowisk Miejskich :TomekMKM pisze:To ja może łopatologicznie wymienię na przyszłość, do jakich znaków może się nie stosować tenże niepełnosprawny
tak rozmawiałem z pracownikiem przychodni i powiedział, że tam nie ma kontroli - chyba ze ktos cos zgłosi - ale akurat to miejsce według mnie nie powinno być płatne dla pacjentów i "klientów" przychodni i szpitala - tylko jak to wyegzekwować?Profesor88 pisze:Czy to prawda, że pod przychodnią przy ul. MB Fatimskiej na parkingu płatnym, kontrole opłat to rzadkość (w porównaniu do innych miejsc w Tarnowie)?