Prawie każdy będzie szczęśliwy : piesi bo wolne przejście, Miasto bo będzie miało kasę - a burak parkujący na pasach? Cóż - jego szczęście jest najmniej wazne

Kiedy to było? Od jakiś dwóch tygodni straż miejska tak łapie wszystkich, że dawno nie widzialem auta poza miejscami parkingowymi;). Powiem szczerze, ze mnie to dziwi skad taka zmiana, ale mi sie podoba bo w koncu moge wyjsc z domu z rowerem i nie martwic sie, ze bede musial isc na okolo.LodaRobaczewska pisze:Dla mnie skandalem jest, co się wyprawia na starówce i nie tylko! Kto to widział takie rzeczy na starówce!? Nie wiem, czy nasz prezydent wie, ale ostatnio musiałam się wstydzić, gdy przewodnik wycieczki ze Szczecina pytając mnie o drogę, zapytał również dlaczego jest wjazd na starówkę i zrobiono tu parking, że się z tym nie spotkał jeszcze! No i co panie prezydencie? Ogólnie chamstwo kierujących i parkujących jest oburzające! Nie mówiąc o ich agresji! Przyjeżdża sobie taka damesa si pardon z piórkiem w 4 literach na zakupy i ma w nosie, że mieszkańcy nie mają gdzie zaparkować! Idzie zadowolona, ale żeby kartę parkingową kupić, skąd! Po co, przecież to "na chwilę".
Teraz już tak nie jest. Codziennie mandaty, codziennie blokady. Powiem szczerze, że teraz starówka wygląda po ludzku. Oczywiście nie mówię o miejscach gdzie są parkingi bo tam parkować wolnomirak pisze:Mnie też się tak wydawało. Jednego dnia starówka bez samochodów, a na nielicznych karteczki za szybą. Tylko już następnego dnia wszystko wróciło do normy.
Udowodnij mi, że nie siedzą przy zupie w Mimozie.Beaver pisze:Udowonij mi że nie są na interwencji.