I do pana w szarym peugocie KT 6...(nie zdążyłam zobaczyć). Najpierw pan mnie wyprzedził na przejściu dla pieszych. A w ogóle, to pas do skrętu w lewo służy do skrętu w LEWO,a nie do wyprzedzania samochodów!
[zedytowałem]figa pisze:A dzisiaj ok. godz.10 popis madafaków na ul. Panny Marii przy burku. Ponieważ dostawczak się zatrzymał, aby wyładować towar, co poniektórzy objeżdżali go chodnikiem.![]()
I do pana w szarym peugocie KT 6...(nie zdążyłam zobaczyć). Najpierw pan mnie wyprzedził na przejściu dla pieszych. A w ogóle, to pas do skrętu w lewo służy do skrętu w LEWO,a nie do wyprzedzania samochodów!
a też tak jeździsz???gushman pisze:[zedytowałem]figa pisze:A dzisiaj ok. godz.10 popis madafaków na ul. Panny Marii przy burku. Ponieważ dostawczak się zatrzymał, aby wyładować towar, co poniektórzy objeżdżali go chodnikiem.![]()
Albo nic już. To jednak chyba nie ja.
A jaki masz dowód, że to była pierwsza jazda? Miała to wytatuowane na twarzy czy jak ? To razfiga pisze:A tak apropos - czy wszystkie eLki na pierwszą jazdę muszą wyjeżdżać na miasto???