Uploaded with ImageShack.us
Nowodąbrowska czy tam jus sie jeździ
Dzisiaj stan z ok. 12.00 - auta jeżdżą dalej dołem, ale dzisiaj wylewali przy rondzie, od którego zaczyna się wiadukt, chyba już nawet warstwę ścieralną (albo przynajmniej się do tego przygotowywali).patryk25 pisze:mam pytanie we ktoś czy już Nowodąbrowską jedzie sie przez wiadukt
Na to wygląda. Dlatego pisałem wcześniej o kolejnej aferze.Goscinny pisze:a tylko na wiadukcie go nie ma?
Pewnie Pan Prezydent na czacie będzie w stanie odpowiedzieć na te pytania. Jutro jak znajdę chwilę czasu podjadę i zrobię fotki.A piesi?
Może uruchomią komunikację zastępczą nad autostradą?
A poważnie, jak ktoś ma dostęp do projektu to niech sprawdzi.
6 kwietnia na tym Forum poruszałem już ten temat, ale chyba nikt nie wierzył w to, że przejścia dla ludzi tam nie będzie. Prawdę mówiąc to jakiś absurd. Już potrafię sobie wyobrazić, że Magistrat będzie uspokajał ludzi, że tak miało być - że namalują linię pobocza 50 cm i ludzie chodźcie sobie. A nóż widelec auto Was nie potrąciDawid D pisze:"stara" DK73 za ul. Wilczą, będzie służyła w praktyce tylko jako droga dojazdowa dla mieszkańców tamtejszych domów.
Niepokoi mnie tylko jeden fakt, o którym miałem wspomnieć już chwilę temu. Przyglądałem się dokładnie budowanemu wiaduktowi nad A4. Ze zdziwieniem muszę przyznać, że nikt nie pomyślał, by wydzielić tam chodnik. Z aktualnego postępu prac wyraźnie można zauważyć, że nowy łącznik odetnie pieszym przejście.
Dowód: odległość między ekranami a barierką jest bardzo mała i nie ma szans na to, by wytyczyć tam chodnik![]()
Obrazek