Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Proponuje 16 sal.... jak już opadnie euforia po otwarciu kina to każdy widz będzie miał 1 dla siebie.

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

ClNEK pisze:jak już opadnie euforia po otwarciu kina to każdy widz będzie miał 1 dla siebie.
Jednak brakuje możliwości kliknięcia pod postem 'Lubię to!'.... :)

Awatar użytkownika

Phoenix
Prytan

Post autor: Phoenix »

I jest gdzie zaparkować.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Dorota1975 pisze:
ClNEK pisze:jak już opadnie euforia po otwarciu kina to każdy widz będzie miał 1 dla siebie.
Jednak brakuje możliwości kliknięcia pod postem 'Lubię to!'.... :)
Heh, już się parę razy na tym złapałem, że odruchowo chciałem kliknąć kciuka. :) Tak jak choćby teraz. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Większość wypowiedzi na tym forum jest przewidywalne jak załamanie pogody w okresie Trzech Ogrodników i zimnej Zośki.

Odkąd pamiętam wznoszono błagalne prośby,ba nawet petycje chciano pisać żeby ktoś otworzył w Tarnowie multikino bo wszędzie jest a u Nas nie ma. Kino będzie to zacznie się dyskusja dlaczego 5 sal a nie 8 czy 16:) Czekam na post gdzie ktoś stwierdzi, że będzie musiał dalej jeździć do Krakowa bo w Tarnowie jest mniej sal.

Jestem ciekaw ilu będzie chętnych po miesięcu funkcjonowania kina na seanse, gdzie trzeba będzie wyłożyć 20 zł na bilet, jak przecież można kupić 4 piwa i chipsy, następnie ściągąć film z internetu i oglądnąć w domu :)

Decyzja o rozbudowie Gemini bardzo dobra, będzie wymarzony przez tarnowian mulipleks, do tego dorzucić H&M z prawdziwego zdarzenia i mamy w Tarnowie centrum handlowe najwyższych lotów. Generalnie nie obchodzi mnie czy będzie rozbudowane kosztem parkingu, parku czy szklarni (totalnie nie rozumiem właściciela tego terenu) i mam gdzieś jak będzie wyglądać- chodze tam na zakupy a nie aby podziwiać rozwiązania architektoniczne.

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

PorucznikBorewicz pisze: Jestem ciekaw ilu będzie chętnych po miesięcu funkcjonowania kina na seanse, gdzie trzeba będzie wyłożyć 20 zł na bilet, jak przecież można kupić 4 piwa i chipsy, następnie ściągąć film z internetu i oglądnąć w domu :)
Jak teraz jakoś masa ludzi zamiast kupić 4 piwa i ściągnąć z neta dość często jedzie do kin do Krakowa to i to w Tarnowie chętni się znajdą. Skoro nawet w mniejszych miastach multipleksy się utrzymują nie sądzę aby u nas było inaczej.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Ważniejsze od ilości sal jest różnorodność repertuaru.

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Cinek - a ja proponuję wycieczkę do psychiatry. Ilość sal została wybrana po analizie biznesowej - 8 sal to nie żadne "widzi mi się" tylko wybór poprzedzony dokładnymi analizami - i mogę się założyć, że euforia NIE opadnie. Mając duży wybór zawsze ktos znajdzie coś dla siebie. I w końcu nie będzie trzeba jechac do Krakowa.

Porucznik Borewicz - ma rację - najpierw każdy nażekał, że nie ma multupleksu, że dziadostwo. Teraz budują PORZĄDNY to zaczęły się nazekana na ilośc sal.

Niektórzy są NIENORMALNI - i to mocno - jak by napisali, że 5 sal to też darli byście ryje, że za mało lub za dużo?

Idąc tym tokiem rozumowania najlepiej NIC nie budować, bo co by nie zrobili zawsze "bydło" będzie nie zadowolone. Zupełnie jak by Wam zależało by się do czegość doczepić. Nie istotne, że do czego - ważne by się czepiać. Trafia mnie jak czytam niektóre posty.

Czepialstwo do potęgi n'tej.
9000 ml A Rh-

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

Ravir, nie wyspałeś się dzisiaj?

petr
Prytan

Post autor: petr »

pozdrawiam
petr

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Ravir pisze:Cinek - a ja proponuję wycieczkę do psychiatry.
A Ciebie setki osób prosi abyś czytał to co piszesz, ale nic sobie z tego nie robisz. Więc teksty o psychiatrze wymawiaj w swojej głowie a nie na forum publicznym. Nie wszystkim musi się podobać pomysł multipleksu więc to uszanuj. I ja się zgadzam z Cinkiem i nigdy pomysł multipleksu przy dwóch kinach w mieście mi się nie podobał, bo dla mnie było to niepotrzebne. Jedyne co mnie cieszy to to, że będą kolejne miejsca pracy i jednak różnorodność się wprowadzi do kin...
Ravir pisze: Porucznik Borewicz - ma rację - najpierw każdy nażekał, że nie ma multupleksu, że dziadostwo. Teraz budują PORZĄDNY to zaczęły się nazekana na ilośc sal.
Ja nie narzekałem. I skąd wiesz, że porządny ? Może to będzie 8 sal na 10 osób? Albo 8 sal na 20 osób? I nie krzycz...
Ravir pisze: Niektórzy są NIENORMALNI - i to mocno - jak by napisali, że 5 sal to też darli byście ryje, że za mało lub za dużo?
Ryj to ma świnia. Wypraszam to sobie.
Ravir pisze: Idąc tym tokiem rozumowania najlepiej NIC nie budować, bo co by nie zrobili zawsze "bydło" będzie nie zadowolone. Zupełnie jak by Wam zależało by się do czegość doczepić. Nie istotne, że do czego - ważne by się czepiać. Trafia mnie jak czytam niektóre posty.
Dziękuję za nazwanie mnie bydłem. Pewnie będę odwiedzać multipleks bo dlaczego by nie. Jednak nie czuję potrzeby takiego parcia na szkło, że musi być bo inni mają i że tego brakuje w Tarnowie. Emocje opadną i będzie jak na przykład z McDonaldsem. Na początku kolejki takie, że na polu były a potem już nie było opłacalne utrzymywanie go...

Stradie
Proedroj

Post autor: Stradie »

Gadamy o tym już6 od kilku stron ;p A jeszcze ciekawi mnie jak duże będą te sale. Jak podaje wikipedia multikina ośmiosalowe wcale sobie równe nie są:

Poznań
1 - Multikino 51 - 8 sal, 2300 miejsc
2 - Multikino Stary Browar - 8 sal, 1367 miejsc

Gdynia
1 - Multikino 8 sal, 2144 miejsca

Warszawa
1 - Multikino Złote Tarasy - 8 sal, 2589 miejsc; sala premierowa na 777 miejsc z największym w Europie ekranem - ponad 33 m szerokości i 14 wysokości.

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Cubaza pisze:I ja się zgadzam z Cinkiem i nigdy pomysł multipleksu przy dwóch kinach w mieście mi się nie podobał, bo dla mnie było to niepotrzebne.
No dobrze, ale nie jesteś w Tarnowie sam :).
Jest mi obojętne czy będzie multikino/multipleks czy nie, bo bez tego da się żyć. Skoro ktoś ryzykuje swoją (i to jest w tym momencie najważniejsze) kasą, to nie robi przecież tego po to, żeby do pomysłu dopłacać. Ktoś gdzieś wyliczył ze mu się opłaci, więc niech robi, i mam nadzieje ze "indianie", nie będą mu w tym przeszkadzać.
Ostatnio zmieniony 17-05-2012, 20:48 przez trix, łącznie zmieniany 1 raz.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

trix pisze:No dobrze, ale nie jesteś w Tarnowie samo .
I dlatego nie rzucam się o to, że będzie multipleks i powiem więcej. Nie przeszkadza mi to i zapewne będę go co jakiś czas odwiedzać. W przeciwieństwie do niektórych entuzjastów, którzy wysyłają do psychiatry ludzi, którym ten pomysł się średnio podoba :P hehehe

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

A co z "Parkiem Legionów"? Pytam z uporem maniaka, bo są duże trudności z uzyskaniem jakichkolwiek informacji ze strony UM.

ODPOWIEDZ