http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy ... w-kioskach
na karcie znajduje się 7euro a 1500golda kosztuje 6.95euro.
Uprzedzam że ze znalezieniem tej gazety może być problem razem z kolegami szukaliśmy w ferie z mizernym skutkiem

Ja właśnie wróciłem z wieczornej sesyjki WOT od kuzyna - łącze Multimedia w Mościcach i wszystko na 3 kompach śmigało idealnie, zero lagów i bez DC... Może to Twoje Zeto klęczy?LordRuthwen pisze:Dajcie spokój, dziś takie oblężenie, że serwery nie wytrzymują, co chwilę rozłączenie, lagi, czuję się jakbym miał złej jakości radiówkę...
Wszędzie indziej pingi luks.
W reklamie widziałem jak czołgi latają w powietrzuBeaver pisze:Eee ja grałem i było git
Mam pytanko, bo dopiero kupilem 2 czołg, a nie gralem w to dawno ;p
Czemu gram w kółko na 3-4 mapach ? A na reklamie w tv graja w zimie, widzialem mapy w azji a ja ciągle te same ;/
A teraz to nie muszą? Wsiadasz w takiego mausa, nikt Ci na randomie nie pomoże więc byle ogarnięty francuz zrobi z Ciebie pasztet, arta nie robi nic innego tylko poluje na Ciebie, naprawa czołgu po bitwie to jakieś 40K kredytów amunicja co najmniej 20K. Jakbyśmy dodali jeszcze paliwo to aby stać Cię było na jedną grę mausem musiałbyś zagrać 10 jakimś KW.LordRuthwen pisze:Paliwo nie jest głupim pomysłem wg mnie, wtedy użytkownicy myszek i wszelakiego sprzętu ciężkiego musieliby na prawdę uważać![]()