Euro 2012 w Tarnowie?
Euro 2012 w Tarnowie?
W zasadzie to zastanawiałem się, czy nie dać tego do "humoru", ale jednak nie
Otóż dziś dzwoni do mnie kumpel, który pracuje w jednej ze spółek komunalnych i mówi, że UM przysłał do wszystkich spółek komunalnych, TBS'u i kogoś tam jeszcze maila z zapytaniem, czy spółki zamierzają włączyć się w organizację Euro 2012 w Polsce, a jeśli tak, to w jaki sposób.
Wszystko mi opadło
Otóż dziś dzwoni do mnie kumpel, który pracuje w jednej ze spółek komunalnych i mówi, że UM przysłał do wszystkich spółek komunalnych, TBS'u i kogoś tam jeszcze maila z zapytaniem, czy spółki zamierzają włączyć się w organizację Euro 2012 w Polsce, a jeśli tak, to w jaki sposób.
Wszystko mi opadło
A czy w naszym ja pięknym mieście będą organizowana jakaś strefa kibica?
Pytam,bo wiele innych miast w porozumieniu ze sponsorami takie właśnie dla kibiców organizuje.
U nas w magistracie Jaśnie Panujący i Spółka pewno nawet nic na ten temat nie wie.
Było by to coś co naprawdę spotkało by się z wielka aprobatą mieszkańców i ludzi którzy z pewnością zjechali by z okolicznych miejscowości w miejsce wspólnego kibicowania.
Miejsc jest naprawdę sporo,a najlepszym do tego celu był by plac po kapciu.
Miejsca sporo,w miarę skomunikowany i ogólnie infrastruktura na to pozwala.
Ale wiadomo można snuć nic wyobraźni,nasze miasto czemuś takiemu po prostu NIE PODOŁA!!
Pytam,bo wiele innych miast w porozumieniu ze sponsorami takie właśnie dla kibiców organizuje.
U nas w magistracie Jaśnie Panujący i Spółka pewno nawet nic na ten temat nie wie.
Było by to coś co naprawdę spotkało by się z wielka aprobatą mieszkańców i ludzi którzy z pewnością zjechali by z okolicznych miejscowości w miejsce wspólnego kibicowania.
Ale wiadomo można snuć nic wyobraźni,nasze miasto czemuś takiemu po prostu NIE PODOŁA!!
-
- Obywatel
- Kontakt:
w 100% popieram!Wojtasek pisze:A czy w naszym ja pięknym mieście będą organizowana jakaś strefa kibica?
taka impreza w naszym kraju to powtórzy się pewnie za jakieś kilkadziesiąt lat (o ile się powtórzy) więc fajnie by było gdyby w naszym mieście też można było poczuć przynajmniej jakiś ułamek tego szaleństwa
postawienie telebimu, zapewnienie bezpieczeństwa i ogólne zorganizowanie takiej małej strefy kibica to chyba nie są jakieś ogromne koszty, a gdyby udało się zrobić to w porozumieniu ze sponsorami to już całkiem i wszyscy by na tym skorzystali
-
- Obywatel
- Kontakt:
No i kasa na strefę kibica "się znalazła".
http://www.tarnowianin.com/3304_euro201 ... ibica.html
Czyli: albo się obetnie budżet w innym miejscu, albo wymusi na spółkach miejskich "sponsorowanie".
http://www.tarnowianin.com/3304_euro201 ... ibica.html
Czyli: albo się obetnie budżet w innym miejscu, albo wymusi na spółkach miejskich "sponsorowanie".
Super, na miesiąc będzie wyłączone boisko, na którym co roku w sezonie letnim grywaliśmy w piłkę - zresztą nie tylko my, bo przed nami też odchodziło granie...
I to się nazywa popieranie sportu, rwał jego taka mać... Bo zadaszony tosir... jakby się piwa nie można było na Rynku w knajpie napić...
I to się nazywa popieranie sportu, rwał jego taka mać... Bo zadaszony tosir... jakby się piwa nie można było na Rynku w knajpie napić...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński