I CHĘTNIE zapłącę za przyjazd DOBREJ grupy - miasto i tak DOKŁADA do takiego koncertu bo bilety by musiały kosztować bardzo dużo. Tu akurat się zgadzam - lepszy koncert dobrej grupy niż - "tani" koncert w sylwestra.
Mażay mi się duży koncert Sabaton

Dokładnie. Tak się zastanawiam nad tym jakie korzyści odniosę, że urzędnikom zbuduje się również za moje pieniądze nową wypasioną siedzibę i nic do głowy mi nie przychodzi. Bo argument, że wszystko będzie na jednym miejscu jakoś mnie nie przekonuje. Zwłaszcza, że w dobie internetu można pokusić się o inne tańsze rozwiązania sprawiające, że nie trzeba będzie "latać po urzędach".imlazy pisze:
Zresztą to centrum nam tak potrzebneNo chyba, że w ramach projektu: Przyjazne Państwo, a raczej Państwo Przyjazne Urzędnikowi.
Wcale nie .... przecież tam jest ogromny parking z 400 miejscami postojowymi ...... na którym nikt nie stajeyoda pisze:Jak dla mnie tego centrum może w ogóle nie być, szkoda jedynie kapłonówki bo w tym miejscu sprawdzała się lepiej niż na Chyszowie.
suraiw pisze:Jak ja lubię te określenia - Po co nam nowoczesny budynek administracyjny, gdzie wszystko można załatwić w jednym miejscu.
A winnym wątku - Rzeszów nam ucieka ze wszystkim. U nas nawet UM mieści w starych niefunkcjonalnych budynkach rozsianych po całym mieście.
Ufff!
Yoda, święte słowa. Zamiast tych 300 milionów (jakoś tak?) spokojnie można by stworzyć system gdzie za 2-5 m człowiek byłby obsługiwany przez Internet...yoda pisze: Bo argument, że wszystko będzie na jednym miejscu jakoś mnie nie przekonuje. Zwłaszcza, że w dobie internetu można pokusić się o inne tańsze rozwiązania sprawiające, że nie trzeba będzie "latać po urzędach".