Akurat egzamin w wieku 19 lat to pikuś jeśli chodzi o stres w porównaniu z testem po 3 klasie SP, po 6 klasie SP czy po gimnazjum... to są dopiero dzieci. Niektóre naprawdę zagubione i skryte w sobie... to jest dopiero stres.
O takich testach nawet nie wspominam, czysta głupota nie wiem po co to komu. Dawniej z podstawówki do tech/lich przechodziło się na "punkty" ale były i szkoły do których pisało się egzamin. Co szkoła to obyczaj i tak ma być. O tym co jest w danej szkole decyduje dyrektor, czy tam rada.
Stres jest nieodłączną częścia życia, tylko jeżeli go nie musi być, to do czego on jest potrzebny ??. Dla samego stresu ??. Zapewne są i tacy ludzie, ale po co gnębić wszystkich.
Ale odbiegliśmy od tematu laptopów - z tego co się dowiedziałem, to z tymi laptopami jest jest w radiu Erewań.
Owszem, będą, ale nie dla wszystkich, tylko dla niepełnosprawnych i to jeszcze wg jakichś tajnych kryteriów.
Mojego zdania to zmieni, czy to dla takich czy owych. Zwykła gra pod publiczkę.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.