W całości są demontowane.

PS Najgorsze jest to, że parasoli ostro zakończonych też nie można. A parasol to niestety w piątek przyrząd obowiązkowy, bo pogoda niepewna.
A w czym Ci koncert przeszkadza? I dlaczego taka zawiść ?małopolska2 pisze:Mam nadzieję, że od rana do wieczora będzie lało, od 19.00 zacznie się burza i potężna ulewa która około 20.00 ustanie by po kilku minutach zmienić się w porywisty wiatr i grad.
Te grajki do kotleta nie wyjdą bo zaleją pałę. A po Kobranocce przez dwie godziny będzie pozdrawiany Ścigała i witany przez klakierów, którego to Ścigały oczywiście nie będzie tak jak się dzieje notorycznie na żużlu gdzie jest witany a na stadionie go nie ma...
Ja tam bardziej bym się martwił tym, że niewidomi ze swoimi psami-przewodnikami nie będą mogli wejść na koncert.pb pisze:A co z rybkami w akwariach i chomikami w klatkach?Ponadto obowiązujący regulamin wprowadza zakaz:
- wprowadzania psów na teren imprezy
Wybacz, ale ja nie rozumiem czegoś. Czy koncert Scorpions jest imprezą komercyjną czy nie? Na plakatach nie ma mowy o jakichś Dniach Tarnowa, mowa o wielkiej pożegnalnej trasie koncertowej i tym podobne p******. Normalnie organizuje się takie imprezy po to by na tym zarobić. Przyjeżdża gwiazdor, dostaje gażę, ale w założeniu organizator na tym też zarabia. Dzieje się i zarabia się. A w Tarnowie nie, tu się dokłada i jeszcze uśmiechamy się, że tak jest fajnie.Cubaza pisze:One chyba przyniosą, według waszego rozumowania większe straty, bo i wstęp wolny i nie ma jakiś imprez towarzyszących, na których miasto mogłoby się wzbogacić...