Pozostaje pewien niesmak, jeszcze dodać można pseudo kierowców, którzy pozostawiali samochody na pasach ruchu przez co wymijanie nie było możliwe.
Mylisz się, ceny w całej Polsce nie są takie same. Podstawy przedsiębiorczości się kłaniają kolego.PorucznikBorewicz pisze:Jeszcze odnośnie cen- ceny w całej Polsce są takie same i jak słyszę tekst: "w galerii krakowskiej jest taniej" to mi się otwiera nóż w kieszeni. Jak komuś nie pasuje to zapraszam na burek.
Poruczniku , nie wiem jak to jest ale w Krakowie dział męski zajmuje prawie całe jedno piętro ;-) a ilość asortymentu w dziale męskim w sklepie H&M Galeria Krakowska do nilości tego samego asortymentu w Galerii Tarnovia jest jak 10:1 ;-) no może 8:1 - nie wiem z czego to wynika ale na pewno nie mają większości produktów jakie można znaleźć w GK.Odnośnie kolekcji w sklepach o których wspomniał Jakub Kwaśny. Jest jaka jest i ogólnie H&M ma bardzo ubogi dział męski i dotyczy to wszystkich sklepów tej marki. W New Yorker pod tym względem jest zdecydowanie lepiej, choć faktycznie dział męski w porównaniu z damskim zajmuje dużo mniejszą powierzchnie.