Wpłynęło ?Jakub Kwaśny pisze:Wysokość kar umownych 1.299.870,00 PLN

dafi - ja radnydafi33 pisze:Wpłynęło ?Jakub Kwaśny pisze:Wysokość kar umownych 1.299.870,00 PLNa po drugie a ty co rzecznik pani rzecznik ?
Wirtualnie jest a faktycznie nie ....Dorota1975 pisze:naliczone, na razie tylko naliczone.
no ale chyba nie każdą ... masz jakieś swoje tajemnice .... choćby to że w posłowanie waszmość uderzaszJakub Kwaśny pisze:Więc jeśli wiem coś to dziele się tą informacją
a mówiąc dosadniej proponuje aby pani rzecznik się jasno określiła czy będzie tu odpowiadała czy nie ? .... bo to jest już jawne lekceważenie nas .... albo odpowiada np raz na tydzień albo niech odpowie że nie ma dla nas czasu gdyż musi być na spotkaniach TWAJakub Kwaśny pisze:ale znając życie czas oczekiwania na odpowiedź na Twoje pytanie byłby długi.
A pytał kto? ;-)dafi33 pisze:no ale chyba nie każdą ... masz jakieś swoje tajemnice .... choćby to że w posłowanie waszmość uderzaszJakub Kwaśny pisze:Więc jeśli wiem coś to dziele się tą informacją![]()
Chodzi o ul.Piłsudskiego i tamte rejony ..... teraz pytanie czy już mamy początek Czerwca czy jeszcze nieD.Kunc-Pławecka pisze:Poprzednia organizacja ruchu powinna zostać przywrócona na początku czerwca.