Niebieskie Renault jest zaparkowane... a auta muszą objeżdżać z dwóch stron. Rejestracja WY, reszty nie zapisywałem.

Takie sytuacje sa notoryczne na tarnowskich osiedlach, zaobserwowałem swojego sasiada ktory zawsze specjalnie i swiadomie zajmuje dwa miejsca na parkingu a to dlatego by nikt mu nie obil samochodu drzwiami,tak ma zawsze wiecej zapasu, a wieczorem przez takich wlasnie nie ma gdzie stanac.LordRuthwen pisze:Kolejny przykład wręcz głupoty kierowców, kierująca tym zielonym autkiem nie mogła stanąć inaczej bo stał tam ten dostawczak - tak przynajmniej powiedziała jak zwróciłem jej uwagę, że mogła stanąć inaczej bo zajęła 2 miejsca, no to się wkurzyłem i powiedziałem jej co o niej myślę, co mi tam, lubić mnie nie musi, ja jej już nie lubię, bo musiałem jechać gdzie indziej szukać miejsca.
Wiem wiemKeleos pisze:2. Tomek i Cubaza - nie pozdrawiam nikogo z rejestracji, więc już nie cudujcie ; ) Tak po prostu po wyjrzeniu przez okno nie pasował mi element ulicznej układanki tak więc uwieczniłem go i się chciałem podzielić ; )