Polska edycja monopoly - Tarnów na planszy!

Wiadomości "z miasta".

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

starówka pisze:Jakub Kwaśny, dostałeś tylko linka potwierdzającego że używasz podaną przy rejestracji skrzynkę pocztową, a nie użyłeś do rejestracji adresu tymczasowego
Cubaza pisze:
starówka pisze:Jakub Kwaśny, dostałeś tylko linka potwierdzającego że używasz podaną przy rejestracji skrzynkę pocztową, a nie użyłeś do rejestracji adresu tymczasowego
Co jest równoważne z tym co napisał Kuba. Ja na następny dzień po potwierdzeniu dostałem maila, że zachęcają mnie do zakupu gry monopoly w sklepach smyk. Nie była to tak nachalna reklama, bo pierwsze zdanie było, że mają nadzieję, że dalej będę głosować i przy okazji zachęcają.
To potwierdzenie maila było zasubskrybowaniem ich kanału/strony....
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Dokładnie. Kilka dni później dostałem newsletter z grami, na dole maila był link do usunięcia naszego adresu z ich listy - tak tez zrobiłem i jest ok.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Dzis ostatni dzień - prosze się sprężyć i zagłosować, żeby umocnić nas na 9 pozycji.
O mały włos i warszafka by sie nie załapała - 20 miejsce :(

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

Goscinny pisze:Dzis ostatni dzień - prosze się sprężyć i zagłosować, żeby umocnić nas na 9 pozycji.
O mały włos i warszafka by sie nie załapała - 20 miejsce :(
W sumie to chyba jednak dobrze, że się załapali. Plansza bez stolicy byłaby mniej wiarygodna. Zresztą wolę aby Tarnów był na mapie obok Warszawy lub Wrocławia niż obok jakiegoś Świebodzina czy Świętochowic (szkoda, że Gniezno nie wchodzi :( )
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Racja! Szkoda jeszcze Gdańska - znakomicie by pasował zamiast Rybnika :)

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

W "teleexpresie" warszafce pomagali, bo powiedzieli, że może jej zabraknąć na planszy :)

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Post autor: starówka »

Goscinny pisze:W "teleexpresie" warszafce pomagali, bo powiedzieli, że może jej zabraknąć na planszy :)

za takie działanie powinna być dyskwalifikacja :)

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Goscinny pisze:W "teleexpresie" warszafce pomagali, bo powiedzieli, że może jej zabraknąć na planszy
Ale to nie dziwne, wszyscy "warszawiacy" głosowali na swoje rodzinne miejscowości.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Na stronie tarnow.pl pojawiła się ankieta, w której można głosować na zdjęcie, które pojawi sie na planszy.
Zapraszam do głosowania: http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Mias ... e-Monopoly

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Moim zdaniem zdjęcia: A, C, D to nieporozumienie. Dla mnie to powinny być zdjęcia przedstawiające ratusz a nie ludzi stojących wokół ratusza. Dla mnie najfajniejsze i zarazem najładniejsze zdjęcie to zdjęcie G

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

I jeszcze pytanie, kto jest autorem (autorami) tych zdjęć, dlaczego akurat te a nie inne zdjęcia UM wybrał?

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Cubaza pisze:Moim zdaniem zdjęcia: A, C, D to nieporozumienie. Dla mnie to powinny być zdjęcia przedstawiające ratusz a nie ludzi stojących wokół ratusza. Dla mnie najfajniejsze i zarazem najładniejsze zdjęcie to zdjęcie G
Każdy wybiera co mu się podoba. Ja wybrałem C, bo miasto to - oprócz budynków - też ludzie.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Tak jak pisałem wcześniej że UM już sobie przypisuje sukces .... ani słowa że to właśnie na tym forum powstał pomysł

Mark
Proedroj

Post autor: Mark »

Sukces ma wielu ojców, porażka zawsze jest sierotą.
Ostatnio zmieniony 22-03-2011, 21:47 przez Mark, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika

angelo
Archont

Post autor: angelo »

Ja również wybrałem G. C też mi się spodobało, jednak wydaje mi się, że miniatura na planszy monopoly nie będzie się dobrze prezentować. G zawiera najbardziej charakterystyczny obiekt w Tarnowie. A to, że zdjęcie zostało zrobione wieczorem może (ale nie musi) wyróżniać nas na tle innych miast na planszy.

Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?

ODPOWIEDZ