>>> Za to jak się obudzisz, to będziesz miał super opiekę (S_N) >>>
Taaa, juz widze szczesliwa mine kolegi, jak po wyjsciu z narkozowego odlotu ujrzy nad soba moja twarz
A co do wstecznego - tez kiedys 'mi sie pomylilo', zapomnialam, ze nie jade swoim autem, i tam gdzie ja mam wsteczny - to inni miewaja szosty bieg. I co prawda z 'szostki' ciezko ruszyc

- ale szarpnelo samochodem nie w ta strone co trzeba, i grunt pod przednimi kolami mi sie skonczyl.
Oprocz watku dla 'madafakow; - proponuje zalozyc 'ja, madafaka' - w koncu kazdy ma cos na swoim 'drogowym' sumieniu. Zdzblo w oku swego brata widzisz, a belki.... itepe etc.
Przy okazji - po wyznaniu swojego grzechu

- bardzo prosze szanownych parkujacych, zeby nie parkowali w uliczce miedzy Kollataja 1 a 3 (zreszta na zakazie ruchu) - bo tam wolno tylko mieszkancom, a samochodow mieszkancow zaledwie kilka, za to niemieszkancow - w ciagu dnia cala masa (w koncu miejsce idealne, scisle centrum miasta) - SM tam nie zaglada i mandatow nie wlepia, ja po nich dzwonic na pewno nie bede - ale ja parkowac nie umiem, duzo miejsca do tego potrzebuje i moge niechcacy krzywde zrobic komus. Dla waszego dobra, serio