Parkowanie w Tarnowie
Weź umowę kupna-sprzedaży, dowód rejestracyjny i dowód osobisty, powinno wystarczyć.Keleos pisze:No ale auto jest zarejestrowane póki co na kogoś z okolic Krakowa... to nie przeszkadza?
(a ile kosztuje karta na furmankę?)
Co w końcu kupiłeś, pochwal się

"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
12 zł za rokKeleos pisze:(a ile kosztuje karta na furmankę?)

Nie przejdzie, już tak próbowałem.ad2222 pisze:Weź umowę kupna-sprzedaży, dowód rejestracyjny i dowód osobisty, powinno wystarczyć.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dlatego podaj najlepiej markę, model i numery rejestracyjne, będziemy polowaćKeleos pisze:Nie bo mnie będziecie fotografować, haha ; )

http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Keleos mam nadzieję, że tydzień temu jeszcze auta nie miałeś i nie kupiłeś żadnego SUV'a i to nie Ty mi zrobiłeś 

A tak na prawdę to pozdrawiam idiotę, który nie umie wyjeżdżać z parkingu i informatyków tarnowskiej straży miejskiej, którzy nie potrafią zrobić back-upa danych i w przypadku awarii kasują wszystkie nagrania ;/

A tak na prawdę to pozdrawiam idiotę, który nie umie wyjeżdżać z parkingu i informatyków tarnowskiej straży miejskiej, którzy nie potrafią zrobić back-upa danych i w przypadku awarii kasują wszystkie nagrania ;/
-
- Rhetor
Tylko takie rzeczy obstawiam właśnieMarcin Zaród pisze:Cubaza, no na takiej wysokości te uszkodzenia, że szukaj winnych wśród właścicieli różnych pseudo-terenówek bądź vanów... Furgonetka policyjna też pewnie by podchodziła pod profil sprawcyMoże to tłumaczy awarię monitoringu

Jednak przekonałem się, że Polacy jednak umieją używać szpachli

Oto efekt końcowy: