No i co, właśnie wróciłem z nowej Targowicy moje pierwsze odczucia na ten temat są mieszane. Ogólnie parkowanie całkowicie źle oznaczone, jednym słowem wolna amerykanka powinni jednak postawić ze dwie osoby odpowiedzialne za parkowanie pojazdów. Jak na 1 dzień nie ma zbyt wielu klientów, może ze względu na pogodę a może są inne czynniki które mają na taki stan wpływ ( mała reklama, autobus ?? ) Właśnie Autobus, nie wiem byłem tam ponad godzinę i jakoś nie widziałem żeby tam przyjechał lub odjechał

więc ktoś tu w bambuko leci. Z ciekawości porozmawiałem z jednym handlujących i zapytałem co sądzi na temat nowego miejsca handlu, i wcale nie byłem zaskoczony odpowiedzią cyt:
porażka, katastrofa, nie wiem czy jest sens tutaj handlować, sprzedałem 2 bluzki i jedną parę spodni.
Dojazd no cóż mi się jechało dobrze, ale od Wyszyńskiego w giełdową i dojechać do celu ( nie wiem ktoś musi się tym zająć ) katastrofa, samochody parkują na poboczu i żeby dwa auta się zmieściły koło siebie graniczy z cudem, jeżeli ktoś nie będzie uważał może liczyć się z wizytą u blacharza-lakiernika, oczywiście była i Policja jak i Straż Miejska.To tak na szybko, może to się zmieni może nie, więc moje podsumowanie:
Klientów - jak na otwarcie bardzo mało ( myślałem że z ciekawości więcej tutaj Ludzi przyjedzie )
Parkowanie - Porażka
Dojazd (według mojej opinii ) - od Wyszyńskiego Ok, już od Giełdowej Katastrofa.
A zapomniał bym, oczywiście Darmowy Żurek i Kiełbaski ściągły w nowe miejsce chyba całą Tarnowską plejadę nierobów, złodzieji, pijaków, i stoisko z darmowym posiłkiem jest najbardziej oblegane.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze