Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Tak dzisiaj, w dzień roztopów, przechodziłem tym przejściem 3 razy i muszę to głośno powiedzieć: osoba, która zaprojektowała te dziury w zadaszeniu powinna dostać w gębę. Ale tak porządnie, naprawdę porządnie, ryzykując złamanie szczęki, wstrząśnienie mózgu, a nawet pęknięcie podstawy czaszki.
Zrobić dziurawy dach, by się lało ludziom na głowy, a podczas mrozu zamarzało na schodach, to powinno podchodzić pod PRZESTĘPSTWO.
To jest celowe stwarzanie zagrożenia zdrowia i życia!
Zrobić dziurawy dach, by się lało ludziom na głowy, a podczas mrozu zamarzało na schodach, to powinno podchodzić pod PRZESTĘPSTWO.
To jest celowe stwarzanie zagrożenia zdrowia i życia!
To po konkretne odpowiedzi udaj się do odpowiedniego wydziału UM. Nie jestem specjalistą od spraw budowlanych ani tym bardziej prawnych. Tyle wiem, że jeśli ktoś zrobił dziurawe zadaszenie i uznaje to za swoje arcydzieło, to powinien dostać w gębę.
Od ciebie niczego oprócz czepialstwa i prób zaszkodzenia innym się spodziewać nie można, toteż odmawiam jakiejkolwiek dyskusji z Tobą i dodaję do osób ignorowanych.
Od ciebie niczego oprócz czepialstwa i prób zaszkodzenia innym się spodziewać nie można, toteż odmawiam jakiejkolwiek dyskusji z Tobą i dodaję do osób ignorowanych.
Projektant wymyślił sobie jakiś niepraktyczny dziwoląg, ale ktoś w UM ten właśnie projekt zaklepał, przyjął do realizacji. Ty jednak kilka postów wyżej wydałeś wyrok właśnie na projektancie:Keleos pisze:To po konkretne odpowiedzi udaj się do odpowiedniego wydziału UM. Nie jestem specjalistą od spraw budowlanych ani tym bardziej prawnych. Tyle wiem, że jeśli ktoś zrobił dziurawe zadaszenie i uznaje to za swoje arcydzieło, to powinien dostać w gębę.
Logiczne, trochę logiczne, a właściewie to nie za bardzo.Keleos pisze:muszę to głośno powiedzieć: osoba, która zaprojektowała te dziury w zadaszeniu powinna dostać w gębę. Ale tak porządnie, naprawdę porządnie, ryzykując złamanie szczęki, wstrząśnienie mózgu, a nawet pęknięcie podstawy czaszki.
BuuuuuuKeleos pisze:odmawiam jakiejkolwiek dyskusji z Tobą i dodaję do osób ignorowanych.

Nie chciałbym żeby ktoś się poczuł urażony, ale nie wymagaj od lingwisty sensownych wypowiedzi na tematy techniczne.pb pisze:Jak widzę, nie możne tego oczekiwac od ciebie. Szkoda.
Jestem ciekaw ile osób połamie tam nogi i kto wypłaci ewentualne odszkodowania. Schodów jest też kilka, więc przy poslizgnięciu mozna naprawde nieźle się poturbować. Schodki z gołego bez gumowych podkładek w zimie to spore utrudnienie dla osób zwłaszcza starszych, no chyba że wszyscy będą jeździć windami

Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.