Na razie wydrukowane na zwykłej kartce. Może jakaś zrzuta i zrobimy "wlepy"

Cubaza, wytłumacz mi, bo nie pojmuję... KT wykropkowane, a KTA nie... zaczynam się jak SN bać jeździć do Tarnowa... /sam jeżdżę na KTA/Cubaza pisze:Pozdrawiam dzisiaj:
Pana kuriera DPD na numerach KT76**, który wymusił dzisiaj pięknie pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej na pełnym gazie nawet nie zwalniając
Dodatkowo pozdrawiam pana w Roverze o numerach KTA6656A, który to pojechał bezczelnie na wprost z pasa do skrętu w prawo na naszym rondzie tymczasowym.
Jest dokładnie tak jak napisał Keleos. Tyle udało mi się zapamiętać. A nie chciałem pisać KT76 i tyle. Wolałem napisać całości. Nie mam uprzedzeń do KTA, KDA, KBR. Po prostu tyle zapamiętałemEredhel pisze:Cubaza, wytłumacz mi, bo nie pojmuję... KT wykropkowane, a KTA nie... zaczynam się jak SN bać jeździć do Tarnowa... /sam jeżdżę na KTA/Cubaza pisze:Pozdrawiam dzisiaj:
Pana kuriera DPD na numerach KT76**, który wymusił dzisiaj pięknie pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej na pełnym gazie nawet nie zwalniając
Dodatkowo pozdrawiam pana w Roverze o numerach KTA6656A, który to pojechał bezczelnie na wprost z pasa do skrętu w prawo na naszym rondzie tymczasowym.