BIGer pisze:z premedytacją pominąłem bo na 10 sytuacji na drodze kiedy podskakuje mi ciśnienie 1 góra 2 to KT reszta niestety ma więcej literek na tablicach.
oczywista oczywiśtość że TARNOWSCY kierowcy są dużo bardziej kulturalni, szlachetni i "obeznani z kulturą jazdy" niż ta "hołota ze wsi"...
halford pisze:burak chyba Peugeotem. W jednym pasie się nie mieści, musi dwa zajmować a migacze są dla leszczy...
BIGer pisze:Więc wcale nie muszę tolerować cwanego chama który wymusza pierwszeństwo, przejeżdża na czerwonym lub parkuje w skos na dwóch miejscach tylko dla tego że ma rejestrację KTA, KDA, KBR.
no w wiekszości takich wpisów w tym wątku to rzeczywiście widzę zero jadu, uprzedzeń, chamstwa i cwaniactwa...
hm... pewnie gdyby miał np. KT to na pewno byłby mniej "winny"

.. poza tym przecież ci z KT to tylko 1, góra 2 na 10 przypadków..

więc "szkodliwość społeczna" znikoma
Beny pisze:Wedlug mnie tu nie o to chodzi by sie nasmiewac z bledow kierowcow bo kazdy z nas te bledy popelnia i nie da sie tego uniknac ale o to by napietnowywac tych ktorzy swiadomie i dobrowolnie łąmią przepisy,kombinatorow,kretaczy, i ludzi ktorzy zasady kultury na drodze maja gdzies.
hm.. może i...
ale od dawna mam podobne do sainte zdanie n/t tego wątku...
coś w rodzaju "ściany płaczu"...