Bo mgła zasłaniaGoscinny pisze:mieszkaniec92, w mieście prawie jej nie widać.

No wyobraź sobie, że zdarzają się jeszcze tacy, ale to akurat nie mnie wtedy mijałeśLordRuthwen pisze:Chciałem serdecznie pozdrowić i podziękować zarazem kierowcy, z którym minąłem się na Skrzyszowskiej około 18:30 za wyłączenie halogenów jak mnie zobaczył pomimo widoczności <10 m - przynajmniej wiem teraz, że inteligentni kierowcy jeszcze nie wyginęli.
Wczoraj przed godz. 20:00 na skrzyżowaniu ulic Klikowskiej i Elektrycznej w Tarnowie doszło do wypadku drogowego, w którym poszkodowane zostały dwie osoby. Kierujący samochodem Audi, 20-letni mieszkaniec Dąbrowy Tarnowskiej wykonujący manewr skrętu w lewo z ul. Klikowskiej w Elektryczną, nie udzielił pierwszeństwa przejazdu jadącemu Daewoo z przeciwka 20-letniemu tarnowianinowi. w wyniku czego doszło do zderzenia pojazdów. Podróżujący samochodem Daewoo mieszkaniec Tarnowa doznał złamania palca dłoni, pasażerka - urazu nogi. Obaj kierujący byli trzeźwi.taka jedna pisze:Około godz. 20:30 na skrzyżowaniu ul. Klikowskiej i Elektrycznej był dość poważnie wyglądający wypadek. Nie widziałam zdarzenia ale wyglądało to nieciekawie 2 jednostki straży pożarnej i chyba 4 radiowozy policyjne. Auta z wypadku nie wyglądały dobrze.
Gdyby miał 50 lat to nikt by nie miał mu za złe wieku. Ot kierowca. Ale 20 latek to już złogushman pisze:No właśnie! Te 20-letnie gnoje za kółkami to samo zło! Przynajmniej do 25 roku życia powinno się jeździć na fotelu pasażera i uczyć!
Takie coś jest bardzo częste na ul. Krakowskiej w Zbylitowskiej Górze i Zgłobicach. Tam się nawet na zielonym z drogi podporządkowanej zatrzymuje i sprawdza, czy tir nie jedzie.ufo666 pisze:Wczoraj po 23 na skrzyżowaniu Spokojna - Nowodąbrowska przeleciał tir przez skrzyżowanie, jechał z dołu Spokojną w kierunku Carrefoura (tam jest STOP, ale najwyraźniej miał go gdzieś)