To ja niby jestem "towarzystwo"?
Pizzeria FORUM - odradzam wszystkim
A ja właśnie ostatnio byłem pierwszy raz w Grubym Benku, zamówiłem Benka Pirata, czyli owoce morza i:Keleos pisze:Ja zamówiłem pizzę z CDF raz i więcej się nie odważyłem. Moja siostra za to miała ochotę na kebaba - przeszła w trakcie jedzenia...
Wielu ludzi zachwala CDF - mnie i mojej rodzinie nie podeszło.
Jak widać każda pizzeria znajdzie swoich fanów - może poza Grubym Bankiem, hehehe.
1) bardzo miła (ładna
2) bardzo dobre ciasto i cała pizza
3) dwa sosy gratis czyli w cenie, do wyboru z 4
4) piwo również zimne
5) łazienka i toaleta wykończone w standardzie hotelowym
nie nazwałbym się fanem Grubego Benka, ale pierwsze spotkanie przebiegło wyśmienicie
-
LordRuthwen
- Rhetor
Jeszcze nikt nie wspomniał o restauracji AIDA? Bardzo ekskluzywny lokal, obsługa zawsze miła, niewiele ludzi tam chodzi dlatego pizza jest przygotowana dokładnie, a nie jak mrożonka z taśmy (forum). Czasem długo się czeka bo często maja nie rozgrzany piec. Ceny nie są najniższe ale za to składników nie brakuje.
-
LordRuthwen
- Rhetor
A ja przy okazji zamawiania kawałka kamienia pod kominek zamówiłem tez kawałek granitu do piekarnika, i jak zacznie się 'sezon na pizze' (czyli gdzieś tak w okolicach września) to zdam relację 
Aaa - miejsce w ogródku na wiatę z grillem, piecem chlebowym i wędzarnią powoli się robi
- z tym, że od słów do czynów droga daleka...
Aaa - miejsce w ogródku na wiatę z grillem, piecem chlebowym i wędzarnią powoli się robi
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Czy admini mogliby mimo wszystko zedytować treść tytułu na bardziej ogólny? Chyba żadna jadłodajnia nie ma tak negatywnego tytułu, a jak widać opinie o jedzeniu i obsłudze są podzielone.
Pamiętajcie, że w biznesie łatwo o anonimowe oskarżenia rzucane od niechcenia a trudniej o odzyskanie dobrego imienia. A to przekłada się na czyjeś życie osobiste, rodzinne...
Już pomijam sytuacje, gdy wpis może być inspirowany przez konkurencję. Akurat tutaj raczej nie wchodzi to w grę, ale kiedyś może.
Pamiętajcie, że w biznesie łatwo o anonimowe oskarżenia rzucane od niechcenia a trudniej o odzyskanie dobrego imienia. A to przekłada się na czyjeś życie osobiste, rodzinne...
Już pomijam sytuacje, gdy wpis może być inspirowany przez konkurencję. Akurat tutaj raczej nie wchodzi to w grę, ale kiedyś może.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 02:00 przez gushman, łącznie zmieniany 2 razy.
miałem ten sam problem .... wytłumaczono mi iż kilkakrotnie z naszej ulicy zamawiano u nich pizzę i nieodebrano pod wskazanymi adresami więc szef naszą wspaniała dzielnicę zostawia konkurencjiGoscinny pisze:Tak - na tą ulicę nie dowozimy. Może pan podejść pod "Biedronkę".Beaver pisze:a podali w ogole powód dlaczego nie chca dowieść ?
Czyli "nie, bo nie".
a Forum jakos lubię choc dostawą tez się zawiodłem
54 800 ml O Rh+ .... a Ty ?
-
kwiatlotosu
- Obywatel