Mnie ostatnio wkurzyły zmiany wejścia do Tesco, a ściślej umiejscowienie szafek depozytowych. Kupiłem w Castoramie lakier i pędzle i chciałem w Tesco zrobić drobne zakupy. Produkty z Casto miałem luzem więc mnie ochroniarz nie wpuści do Tesco, chcę zostawić zatem wszystko w szafce, ale takowe są po drogiej stronie (obok MM), w miejscu gdzie kiedyś było wejście - efekt, zakupy zrobiłem w sklepie na osiedlu. Czy ktoś w Tesco na głowę upadł z takim rozmieszczeniem? Czy po prostu nie pomyśleli o bezsensowności takiego rozwiązania...
Po 1: Zmiana wejscia warunkowana jest tym co mówil Lord. Aleja promocyjna była z drugiej strony i ogólnie duzo ludzi nie wiedzialo nawet ze sa jakies promocje itd.
po2. o Szafki to prosze uderzac do zarządcy galerii który nie zgodził się na to aby szafki były z drugiej strony.
po 3. Jak masz paragon albo worek (reklamówke) który można zakleić tak ze nie da sie nic do niego wrzucić to nie ma żadnego problemu.
Co do akcji promocyjnej: ok. Ale czemu Francja... nie lubie tego kraju
Faktem jest ze jak włączyli muzyke na scenie to cala galeria sie bawiła
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
A ja zapytam co sie dzieje z parkingiem ? Dziś wysiadając z samochodu myślałem ze sie utopie ;/ nie wspominając ze do butów sie nalało ... Mam w gumowcach chodzić p parkingu szczyt ! Sami zobaczcie, mysle ze cos woda nie spływa po prostu parking koszmar, jak tak będzie cala zimę to masakra.
no właśnie wydaje mi się że jakiś system odprowadzający wodę powinien być ... niby jeżdżą maszynami do czyszczenia podłogi i zbierają wodę ale to tylko chwilowy efekt ...
Tam nie widać żadnej kratki ściekowej. Myślę, że architekt lub ktoś inny odpowiedzielny dał ciała. Jestem w Gemini często i obserwacja moja jest taka, że gdy samochody śniegu nawiozą to śliczna powódz jest...
A te maszyny do ściągania wody.... Szkoda gadac
OIDP to tam są liniowe odwodnienia, ale mogę się mylić, bo nie zwracałem na to szczególnej uwagi - jak będę w najbliższych dniach to z ciekawości się rozglądnę.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński