Laptop
-
- Proedroj
-
- Proedroj
To zależy czy miałeś wcześniej partycje linuksowe.halford pisze:Ee pitolicie. Ja sporadycznie używam Hirens do partycjonowania dysków i korzystam z windowsa. Nigdy nie miałem żadnych problemów z tym związanych.
Hiren's to zestaw różnej maści programów.Lechu pisze:Jak tam wolisz, ja się nie znamAle ten Hiren's tworzy obraz płytki do zbootowania tak ? I z takiej płyty instalować ?
Odpalasz laptopa z płyty CD, z listy wybierasz programy do tworzenia partycji, po zabawie z dyskami robisz reboot i z plyty z M$ instalujesz winde.
-
- Rhetor
Dokładnie - ja od lat tak instaluję - jeszcze od czasów Windows 95 - i z zewnętrznych programów korzystałem tylko wtedy gdy chciałem zmienić wielkość partycji BEZ kasowania i reinstalowania systemu.
FDISK to Fdisk - nie ważne czy z MS czy innej firmy - w trakcie partycjonowania i tak nadpisywany jest całkowicie MBR i Tablica Partycji.
Jedyny problem jest wtedy gdy mamy fizycne uszkodzenie - bo logiczne i tak zostaną nadpisane.
FDISK to Fdisk - nie ważne czy z MS czy innej firmy - w trakcie partycjonowania i tak nadpisywany jest całkowicie MBR i Tablica Partycji.
Jedyny problem jest wtedy gdy mamy fizycne uszkodzenie - bo logiczne i tak zostaną nadpisane.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
- Kontakt:
Użyj bieżących stron / use current pagesWie ktoś może jak zrobić w Mozilli, żeby na stronie startowej było kilka kart ? Coś jak w operze
w miejscu gdzie ustawiasz stronę startową

http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?