Skoro mnie omineło
sam napisze, bo owszem zaglądnąłem na zakupy

...i ciężko narzekać
Tak jak się spodziewałem konkretny sklep swietnie skomunikowany o niebo przyjemniejsze zakupy niż w Tarnovi.
Nie ma wielu, wielu innych, więc nie wyciągałbym zbyt daleko idących wniosków. Faktem jednak jest, że jeżeli ta firma zacznie mieć poważne problemy z wynajmowaniem lokali, to powinni zasadzić solidnego kopa tej pani.bobasek pisze:Zastanawiałem się dlaczego nie ma w Gemini Park sklepu Venezia? Przecież to pierwszoligowa marka. Potem przypomniałem sobie to co przeczytałem w kwietniu na retailnet.pl. Nikt przecież nie chce mieć u siebie firmy, która knuje i burzy porozumienie na linii najemca - zarządca....
To prawda, nie ma. Ale nie ma też marki Vobis, która też jest w Gemini Bielsko. I to właśnie ta marka wraz z Veniezią stałą na czele "buntowników"...Czyżby to kara za bunt?gushman pisze:Nie ma wielu, wielu innych
Ta Pani, pełniąca funkcję dyrektora ds. rozwoju sieci Venezia przedstawia stanowisko firmy a nie swoje własne... Poczynania sieci Venezia są dla mnie delikatnie mówiąc zaskakujące i niezrozumiałe. To przecież taka znana i ceniona marka na rynku...gushman pisze:firma zacznie mieć poważne problemy z wynajmowaniem lokali, to powinni zasadzić solidnego kopa tej pani