Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie
ODPOWIEDZ

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Keleos pisze:Nie wnikam w Twoje preferencje, ale ja osobiście wolę na trybunach 10 ładnych dziewczyn, niż 100 karków bez koszulek...
Jedno i drugie nie koliduje :D

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

A swoją drogą to dlaczego twarze gości z podbeskidzia są zasłonięte? Może to świadczyć o tym, że jednak się czegoś boją ;)

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Każdy się czegoś boi. Ja na miejscu tych z wuwuzelami też zacząłbym się o siebie bać. :)

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Masz racje ;) To ich twarze powinny być zasłonięte :P
P.S. do extremal'a :P Ja jeszcze słyszałem określenie pikniki ;)

Awatar użytkownika

karamba
Archont
Kontakt:

Post autor: karamba »

Wymarzony początek rozgrywek dla Niecieczy to to nie jest. Po bezbramkowym remisie w Poznaniu w pierwszej kolejce przyszły cztery kolejne porażki i Nieciecza niestety zajmuje ostatnie miejsce w pierwszoligowej tabeli.

Ciekaw jestem jak długo właściciel klubu wykaże się spokojem bo rozumiem że plan minimum dla Niecieczy to utrzymanie się I lidze a na razie to ciężko idzie ;)

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

Post autor: extremal »

Cubaza pisze:P.S. do extremal'a :P Ja jeszcze słyszałem określenie pikniki ;)
Piknika nie wymieniłem, bo może być osoba nie dopingująca, siedząca, a chodząca na mecze swojego ukochanego klubu przez 50 lat. ;)

Brawo STILON !
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

W meczu 7. kolejki I ligi piłkarskiej Termalica Bruk-Bet Nieciecza pokonała Kolejarza Stróże 3:0 (1:0). Beniaminek odniósł w ten sposób swoje pierwsze zwycięstwo w sezonie.

Ciekawostką jest fakt, że przekonywującą wygraną miejscowych oglądało 1500 widzów, czyli niemal dwukrotnie więcej, ilu mieszkańców ma Nieciecza.

Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Kolejarz Stróże 3:0 (1:0)
Bramki: Adrian Fedoruk (39), Łukasz Szczoczarz (54), Łukasz Cichos (90+3).
Żółte kartki: Bartłomiej Piszczek - Krzysztof Lipecki, Tomasz Ciećko, Rafał Jędrszczyk, Piotr Madejski.
Czerwone kartki: Bartłomiej Piszczek (92 - za drugą żółtą). - Sebastian Łętocha (87).
Sędzia: Rafał Greń (Rzeszów).
Widzów 1 500.
:mrgreen:

Autor tematu
Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Keleos pisze:
W meczu 7. kolejki I ligi piłkarskiej Termalica Bruk-Bet Nieciecza pokonała Kolejarza Stróże 3:0 (1:0). Beniaminek odniósł w ten sposób swoje pierwsze zwycięstwo w sezonie.

Ciekawostką jest fakt, że przekonywującą wygraną miejscowych oglądało 1500 widzów, czyli niemal dwukrotnie więcej, ilu mieszkańców ma Nieciecza.

Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Kolejarz Stróże 3:0 (1:0)
Bramki: Adrian Fedoruk (39), Łukasz Szczoczarz (54), Łukasz Cichos (90+3).
Żółte kartki: Bartłomiej Piszczek - Krzysztof Lipecki, Tomasz Ciećko, Rafał Jędrszczyk, Piotr Madejski.
Czerwone kartki: Bartłomiej Piszczek (92 - za drugą żółtą). - Sebastian Łętocha (87).
Sędzia: Rafał Greń (Rzeszów).
Widzów 1 500.
:mrgreen:

Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Kolejarz Stróże 3-0 (1-0)
1-0 Fedoruk 39
2-0 Szczoczarz 53
3-0 Cichos 90+3

Sędziował Rafał Greń (Rzeszów). Żółte kartki: Piszczek - Lipecki, Ciećko, Jędrszczyk, Madejski, Broź. Czerwone kartki: Piszczek (90+2, druga żółta) - Łętocha (87, brutalny faul) . Widzów 600.
TERMALICA BRUK-BET: Budka - Kowalski, Piszczek, Tupalski, Wójcik - Fedoruk, Baran (46 Prokop), Kubowicz, Szałęga - Szczoczarz (90+2 Mąka), Trafarski (88 Cichos).
KOLEJARZ: Zarychta - Szymiczek (77 Basta), Cichy, Jędrszczyk, Radwański - Gryźlak, Lipecki, Ciećko, Drąg (46 Broź), Madejski - Stefanik (62 Łętocha).

http://sportowetempo.pl/sportowa_malopo ... tarapatach

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

http://www.90minut.pl/news/134/news1345 ... ejarz.html
sędziował: Rafał Greń (Rzeszów).
widzów: 1800.
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Kolejarz Stróże 3:0 (1:0) Bramki: 1:0 Adrian Fedoruk (39), 2:0 Łukasz Szczoczarz (54), 3:0 Łukasz Cichos (90+03). (...) Sędzia: Rafał Greń (Rzeszów). Widzów 1 500.

Źródło: PAP
Swoją drogą: nie kumam jak jedna osoba może widzieć na meczu 600 osób, inna trzy razy więcej... Przecież nie chodzi o setki tysięcy ludzi...

Ricardo
Archont

Post autor: Ricardo »

Z prostej przyczyny, może policzyli wydane bilety a nie wzięli pod uwagę karnetów

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Myślisz, że w Polsce podaje się gdziekolwiek ilość sprzedanych biletów? No, może w najlepiej zarządzanych i największych klubach da się. Ale nie wierzę, że w maleńkiej Niecieczy dziennikarze dostają informację o ilości sprzedanych biletów. Tam pewnie księgowy o tej porze jeszcze tego nie wie. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

Czasami podają dokładne liczby, przez kołowrotki. Korona Kielce i Zagłębie Lubin dość często.

ŁKS zanotował ciekawą liczbę... 3333. :mrgreen:

W takiej lidze japonskiej każdy mecz 1 i 2 ligi jest podawanay co do jednego widza.

A co do wygranej, trafiły na siebie dwie czołowe marki w tej lidze. Lepszy, wymarzony klasyk to jedynie pojedynek Górnika Polkowice - Dolcanem Ząbki! :D

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

http://www.youtube.com/watch?v=C1oHxO2gz34

Relacja ŁKS z Niecieczy... piosenka na wstępie powala. :lol:

Autor tematu
Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

http://pilkarskamafia.blogspot.com/2010 ... upcje.html

Jest tam jeden zawodnik - obecnie kapitan Termalici Bruk Bet Nieciecza.
kto będzie następny ? ;)

ps. Jestem ciekawy czy pan mizera z GK i kubisztal z Temi wspomną o tym na łamach swoich gazet ?

W końcu przy okazji piłkarzy związanych z Unią robili to błyskawicznie, a teraz... ?

Odważą się ugryźć rękę , która ich karmi ?

Awatar użytkownika

karamba
Archont
Kontakt:

Post autor: karamba »

A w tabeli Bruk-Bet znów trafił na ostatnie miejsce. Ciężko się będzie utrzymać w tej pierwszej lidze.

ODPOWIEDZ