Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie
ODPOWIEDZ

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

Post autor: extremal »

Deto pisze:
kisiello pisze:haahha Górnik Zabrze pokonany 3:2
no ładnie :D
Ojej. A dlaczego nie wrzuciłeś/aś wyniku z wcześniejszego sparingu ? Aha, bo tam była porażka ;)

http://www.sportowytarnow.pl/2010/07/05 ... ym-klubem/
Bo o tym nie pisze Onet i nie ma w tym sensacji.

A ta wieś w środe gra na Iskrze z KORONĄ KIELCE! Czyli ekstraklasa w Tarnowie. :lol: Szkoda, że nie Wisła kilka miesięcy wcześniej. :P
Dorota1975 pisze:modernizują....
http://rdn.pl/d_galeria/index.php?rdg=0106120107
Termalica powinna starać się o licencję w lidze San Marino!
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ

Jacu
Prytan

Post autor: Jacu »

Mauro Cantoro w LKS Nieniecza ???!!! :)

Przez dziewięć lat był filarem Wisły Kraków. Otrzymał polskie obywatelstwo, pojawił się nawet pomysł powołania go do reprezentacji. Teraz Mauro Cantoro zagra w LKS Nieciecza - beniaminku I ligi.

Jak dowiedział się Futbolnews.pl, do finalizacji transferu jest bardzo blisko. Wcześniej Cantoro przez pół sezonu występował w Odrze Wodzisław.

Jeszcze dwa lata temu LKS Nieciecza grała w III lidze. Zajęła wtedy drugie miejsce i awansowała do II ligi, którą wygrała przy pierwszym podejściu.

Źródło: futbolnews.pl

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

A dzisiaj to trafiło na główną strone gazeta.pl:

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... lidze.html
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

Tak jest się z czego cieszyć. :lol:

Deportivo Termalica Nieciecza campeones :lol:

Trzeba być już nieźle zdesperowanym, żeby się skusić na przejscie do takiej wsi, już lepiej pojechałby sobie do Emiratów albo Kataru. :mrgreen:

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Nie, no przecież powinien zaszczycić swoją osobą takiego golca jak Unia Tarnów, przecież to wielki honor grać w Jaskółczym Gnieździe. Aaaaa, zapomniałem, że to dla niego źródło utrzymania, i przydało by się, żeby ktoś zapłacił :))))

Złość przez Ciebie przemawia, zazdrość... wyluzuj :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Nie ma co, takie nazwisko, znane nawet mi - piłkarskiemu laikowi - zrobi na pewno robotę. Znaczy się frekwencję. Choć na tym stadioniku full na każdym meczu... murowany. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Autor tematu
Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

gushman pisze:Nie ma co, takie nazwisko, znane nawet mi - piłkarskiemu laikowi - zrobi na pewno robotę. Znaczy się frekwencję. Choć na tym stadioniku full na każdym meczu... murowany. :)
Ale czym tu się podniecać. Mauro jest (był ;) ) moim jendym z ulubionych piłkarzy grających w ekstraklasie. Pamiętajcie jednak, że na inauguracji w Machowej było 10.000 ludzi, później mniej i mniej...

O Mauro słyszałem już jakieś 3 tygodnie temu. Nie sądziłem, że to będzie prawda. A jednak :lol:

Jak tak patrzę na skład Niecieczy to przekonuję się co robi kasa i ile dla niektórych znaczy. Choć z drugiej strony Ci znani pewnie przychodzą tutaj spokojnie popykać i zarobić kasę.

Choć rzeczywiście, ale zawodnicy przychodząc do Niecieczy maja pewnośc, że wsyztsko będzie wypłacone, na czas i duzo. A to może zapewnić niewiele klubów w Polsce.

Awatar użytkownika

karamba
Archont
Kontakt:

Post autor: karamba »

I kolejny dość długi artykuł o drużynie z Niecieczy na głównej stronie w jednym z czołowych portali internetowych

http://sport.onet.pl/wiadomosci/mala-wi ... omosc.html

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Ja już słyszę od 3-4 lat od pewnych osób o rychłym upadku Niecieczy i co ?
Jakoś nie chcą upaść ... mało tego ciągle idą do przodu a twoje śmieszne komentarze extremal to już są żałosne ..... typowy polak ehhhh :-?

[ Dodano: 30-07-2010, 14:06 ]
http://sport.onet.pl/wiadomosci/mala-wi ... omosc.html
Nawet na Onecie piszą 8)

Awatar użytkownika

extremal
Archont
Kontakt:

Upadną jak się Bruk Betowi znudzi. Ale co tam cieszcie się, a potem płaczcie, jak to w Polsce przepłacani piłkarze hańbią nas w meczach z Azerami. :D
ad2222 pisze:Nie, no przecież powinien zaszczycić swoją osobą takiego golca jak Unia Tarnów, przecież to wielki honor grać w Jaskółczym Gnieździe. Aaaaa, zapomniałem, że to dla niego źródło utrzymania, i przydało by się, żeby ktoś zapłacił :))))

Złość przez Ciebie przemawia, zazdrość... wyluzuj :)
Przecież napisałem, że do Katrau lub UAE, trafiłby do niezłych klubów typu Al-Gharafa, Al-Sadd, Al-Jazira czy Al Ain.. o Arabii Saudyjskiej nie mówiąc na Hilalu by pograł na 68 tys. stadionie w azjatyckiej lidze mistrzów, chociaz może za wysokie progi przy obecnej formie. :P

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Nie nas, tylko Niecieczę. Więc w czym problem?

Póki co, to UNIA nas hańbi... idąc Twoją logiką. Bo wg mojej hańbią samych siebie. Nie mieszkańców.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Keleos, Nie przesadzaj, grają jak mogą, i to jeszcze za friko - szacunek, że im się chce.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

To była tylko odpowiedź dla extremala. Jeśli wg niego klub z II ligi zhańbi >nas<, bo przegra ligę, to co powie o Unii Tarnów, która od lat nie zachwyca? Nieciecza zhańbi, a skorumpowana Unia nie? A grają za friko, bo skądś te mecze trzeba było kupować. Płacąc zawodnikom mieliby mniejsze szanse cokolwiek ugrać niz płacąc za ustawienie meczu.

suraiw
Thesmothetai

Post autor: suraiw »

Jak na razie, to pokazują Niecieczy "miejsce w szyku".
Po dzisiejszej "piątce" na swoich śmieciach, może się co poniektórym sponsorom odechcieć zabawy w piłkę nożną.
A jeszcze jak jaki kontrahent pomyśli że jacy piłkarze - taka kostka, to i zamówienia mogą być mniejsze. :D :P
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.

ODPOWIEDZ