Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tak defekatordefekator pisze:No ja też nie mogę przejść na przystanek bez "podziwiania" uśmiechy KubyBaxon pisze: A na mieście widziałem już plakaty Kuby i drugiego "młodego" z SLDWcześniejsze plakaty były lepsze. Ten zamglony Tarnów za wyraźną sylwetką Kuby jakoś kojarzy mi się z hasłem "Kuba jest najważniejszy" czy coś w tym stylu
Mam nadzieje, że reklamujecie te strony za kasę ze zbiórek partyjnych lub własną a nie z podatków zabranych mi przez państwoJakub Kwaśny pisze:Konkretnie jest nas trzechBaxon pisze:Na stronie małopolskiej PO jest informacja o tym, że Ścigała jest kandydatem PO na prezydenta Tarnowa. A na mieście widziałem już plakaty Kuby i drugiego "młodego" z SLD
1. Jakub Kwaśny
2. Tomasz Gębarowski
3. Marek Majchrzak
ale to są reklamy stron internetowychmy jeszcze nigdzie nie kandydujemy
(nie orientuję się dokładnie jak wygląda finansowanie promocji polityków poza wyborami)

http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
To dobrze.Jakub Kwaśny pisze:
Tak defekatorFinansujemy się z własnych środków! Nie z funduszy publicznych.
To też dobrze.Każdy z nas pracuje, więc wydaje to co zarobił samemu.
I to też dobrze.Partia raczej biedna, więc za bardzo nie pomaga.
A to już bardzo dobrze.Co do finansowania polityków, to nie ma takiego systemu w samorządach.

W takim razie promujcie się nadal

"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Słuchacie Weredyka, a sami nie grzebiecie w danych, które zamieszcza, przecież wiadomo, że w którymś z poprzednich żyć był Kopciuszkiem i oddzielał groch od maku. Teraz te umiejętności sprawnie wykorzystuje i z ogromu danych potrafi wyłuskać i przedstawić szerszemu gronu "odpowiednie treści".
Poniżej wklejam link do podsumowania całości i... o dziwo Tarnów w generalce jest już na 8 miejscu
http://www.gazetaprawna.pl/ranking_gmin ... =&strona=1
A są takie kryteria, w których Tarnów jest na 2 miejscu, a mianowicie: ZPORR, Fundusz Spójności, Transport. A w rozwoju zasobów ludzkich plasuje się na 3 miejscu.