Uchwała śmieciowa w Tarnowie

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Re: Uchwała śmieciowa w Tarnowie

Post autor: defekator »

Ok. W centrum może to mieć jakiś sens.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

japoneczka01
Archont

Post autor: japoneczka01 »

Więcej pracowników, to więcej sikania w zasiekach śmietnikowych przez owych pracowników. Nic nie dało moje pisanie do ich dyrekcji, aby rozwiązali problem załatwiania się pracowników na mieście, a nie w zasiekach. Nie można zgonić na bezdomnych, bo zasieki zamykane.

green123
Thesmothetai

Post autor: green123 »

Praktycznie w tym roku nie śmierdziało że śmietniska. Ale jak temperatury wzrosły, nie ma deszczu jest to samo co zawsze. Czy ten problem kiedyś zniknie?

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Podziękuj królom Tarnowa, którzy byli za, ale blokowali budowę dużej spalarni.
Więc odpowiadam - nie zniknie, bo śmieci nie znikną.

green123
Thesmothetai

Nie macie jakiegoś odczucia, że od dwóch tygodni śmierdzi więcej w Krzyżu? na ulicy nowodąbrowskiej od 16 pojawia się taki uciążliwy zapach. Oczywiście zgłosiłem sprawę do WIOS. Było ok. Nawet przez rok ten zapach nie był tak uciążliwy. Ale znowu jest źle.

Awatar użytkownika

PrzemczaN
Proedroj

Post autor: PrzemczaN »

Nie wiem jak na co dzień, bo tam nie mieszkam, ale wczoraj jechałem rowerem w tej okolicy i aż sobie pomyślałem, że ciężko byłoby mieszkać przy takim zapachu.

farciarzgilmore
Archont

Post autor: farciarzgilmore »

Nie przeszkadza to kolejnym budującym się w Krzyżu coraz bliżej ul. Komunalnej. Niedawno też odezwali się z osiedla "wybranych" nauczycielskiego. Zaczął im przeszkadzać odgłos obwodnicy i ulicy Lwowskiej. Ludzie to jednak debile.

green123
Thesmothetai

Mało kto tam się buduje. Pojedyncze domy, ale może przyszli mieszkańcy myślą, że problem w końcu zniknie. Dużo osób buduję się pomiędzy ulicami Krzyską a Nowodąbrowską. Główne ulice to Modrzewiowa, Platanowa czy Wiśniowa. Tam zapach nie dochodzi.

ODPOWIEDZ