Wówczas byłoby miejsce na prawdziwe rondo dwupasmowe z osobnymi prawo skrętami.
No co, pomarzyć nie można

a niby dlaczego mieliby się przenosić z Tesco ???suraiw pisze:No to może i ten barak TESCO wyburząPrzecież oni wyprowadzą się w przyszłym roku do GJP.
Wówczas byłoby miejsce na prawdziwe rondo dwupasmowe z osobnymi prawo skrętami.
No co, pomarzyć nie można
Tylko po jaką cholerę taki napis ??George pisze: Rysunki na tablicach powinny być zrozumiałe dla każdego - tablice podświetlone.
Można też dorzucić napis w stylu: "Pojazdy na ZEWNĘTRZNYM pasie ronda mają pierwszeństwo!"
Mylisz się, podam przykład:mefisto101 pisze:Przecież rondo jest tak oznakowane, że kierowcy z ronda wewnętrznego nie mają prawa zajeżdżać drogi tym z pasa zewnętrznego i odwrotnie !!!
Udaję że tego nie czytałem :-P.Jakub Kwaśny pisze:Znając Ciebie trix i twoje podejście do żydów, chciałbyś go "zaorać"?
Tak czy owak cmentarz leży nam na "drodze" bo łatwiej by było jakby go nie było czyż nie ?? Nie wynika natomiast z tego to że należy go zburzyć.rbasior pisze:Uhaha - niefortunne położenie cmentarza - spadłem ale się podniosłem.
O boże Dorota zapytaj sama siebie co było wcześniej cmentarz czy przebiegające koło niego ulice. Jak by nie patrzył i jaki by nie miał stosunek do żydów to jednak kawałek historii tego miasta i daj mu spokój. Można przesunąć oś ronda na południowy wschód a wloty do niego ustawić pod niewielkim kątem i nie trzeba będzie niczego wyburzać.
rbasior pisze:Uhaha - niefortunne położenie cmentarza - spadłem ale się podniosłem.
O boże Dorota zapytaj sama siebie co było wcześniej cmentarz czy przebiegające koło niego ulice. Jak by nie patrzył i jaki by nie miał stosunek do żydów to jednak kawałek historii tego miasta i daj mu spokój. Można przesunąć oś ronda na południowy wschód a wloty do niego ustawić pod niewielkim kątem i nie trzeba będzie niczego wyburzać.