Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
Aaa no widzisz, już mnie nie interesują bawialnie to nie wiedziałem.
@Versacz Byłem dzisiaj w paczkomacie i nic się tam nie dzieje - jest pylon "żabka-parking", oklejone okna, jakieś półki porozstawiane - ale nic więcej. Mniej więcej od miesiąca, a start był dość szybki, bo w 2-3 dni zrobili to co jest do tej pory. Może ktoś się rozmyślił?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Z tego co mi się wydaje to pierw robią lokal i w międzyczasie szukają franczyzobiorcy.
Jak już znajdą to dopiero towarują punkt.
Jak już znajdą to dopiero towarują punkt.
A to nie jest tak, że to właśnie franczyzobiorca robi lokal i potem Żabka go towaruje? W każdym razie często bywam przy tym paczkomacie, będę miał oko na ten lokal 
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Przebudowa placu Drzewnego uzyskała pozytywną opinię Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej.
Żabka na Zamkowej działa. Nie wiem czy to się będzie biznesowo spinać, bo poniżej jest dobrze zaopatrzony sklepik osiedlowy, z pysznymi krojonymi wędlinami i świeżym chlebem. Ale to już nie moja sprawa. Może wejdą przebojem dzięki handlowym niedzielom?
Idźcie robić zdjęcia "walizkarni". Za rok pewnie już jej nie będzie - w jej miejsce ma powstać duży blok.
-
MST wónraT
- Rhetor
"Idąc w kierunku ulicy Lwowskiej mijamy dawną fabrykę koronek Izraela Kranzlera i fabrykę walizek Leopolda Krzaka i Hugona Stillera. Budynek został zaprojektowany przez Maurycego Eichorna. Po wojnie mieściła się tu fabryka Walizek Galwa “Walizkarnia”,"
https://www.it.tarnow.pl/atrakcje/szlak ... -grabowki/
Dzięki za info. Budynek kojarzę, ale nie znałem jego historii.MST wónraT pisze: ↑12-12-2025, 21:53"Idąc w kierunku ulicy Lwowskiej mijamy dawną fabrykę koronek Izraela Kranzlera i fabrykę walizek Leopolda Krzaka i Hugona Stillera. Budynek został zaprojektowany przez Maurycego Eichorna. Po wojnie mieściła się tu fabryka Walizek Galwa “Walizkarnia”,"
https://www.it.tarnow.pl/atrakcje/szlak ... -grabowki/
Który konkretnie to budynek? Nie kojarzę tej Walizkarni.