Centrum Sztuki Mościce
Centrum Sztuki Mościce
Przeglądając tarnowskie forum "Agora" odkryłem, że nie ma tutaj wątku o Centrum Sztuki Mościce. Śmiem twierdzić,że jest to na chwilę obecną najlepsza tarnowska instytucja kultury z szeroką ofertą. Nie jest to tylko Kino Milenium, ale spotkania, spektakle teatralne, debaty,wystawy, festiwal tańca.
-
- Rhetor
Re: Centrum Sztuki Mościce
CSM nie jest tarnowską instytucją. Centrum Sztuki Mościce jest samorządową Instytucją Kultury Województwa Małopolskiego
-
- Rhetor
I cyk, uprzejmie informuję, że w cinema3d bilety do kina są tańsze niż w CSM :-)
Przynajmniej jak się idzie w 6 osób.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Przynajmniej jak się idzie w 6 osób.
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Za ekskluzywność się płaci. A wszystkie kina poza sieciówkami chcą uchodzić właśnie za takie ekskluzywne
-
- Rhetor
Może. Za C3D przemawia jeszcze jedno: przed wejściem są ustawione stoliki i jest regalik z grami (takimi stołowymi) - dostępne na zasadzie bierzesz i grasz, można sobie umilić czas oczekiwania grając w co chcesz, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Nie wiem czy to ich inicjatywa czy Galerii Tarnovia, ale doceniam.
Nie wiem, ale obstawiam, że to Nej GRA w tym maczała palce. Miała tam raz chyba wydarzenie planszówkowe w tarnovii.