Nawet gołębie mozna wykorzystac w zgrabnej fraszce - mistrz Sztaudynger:
"Gołębiami brukowany Kraków
gówno ma z tych ptaków"
To jest dopiero megahaslo

W sumie nie chodziło mi osobiści o Ricziego, ale bardziej o Prezydenta Miasta. Żeby sie identyfikował z tym jakoś. Bo jak do tej pory to bzdury opowiada na Radzie Miasta o jakimś prestiżu itp, zamiast wziąć się za coś realnie. Co do reklamy: nie jestem specem, raczej mi daleko od tego, ale wiem co teraz jest trendy w kinomatografii, więc mogłem cos zaproponować. Wszelkie zmiany, ulepszenia scenariusza mile widziane.Ricardo pisze:Pomysł mega, ale bez Ricziego... i Podzielonego ekranu... lepiej chyba poprostu skoki kamery z jednego do drugiego, bo podzielony ekran popsułby efekt. No i żadnych napisów w trakcie biegu. Pozatym wszystko jak mówisz, i na końcu jakiś odpowiedni slogan reklamowy np. "Tarnów Czujesz to ?"
koniecznie białą czcionką na czarnym tle. To mocniej działa na podświadomość
@edit po 2 min
Kurcze to naprawdę byłoby mocne.... jeszcze z taką muzyczką jak na tym filmiku, i przy napisie nagle cisza. Kurcze już to widzę oczami wyobraźni. Kraków i jego gołębie wymiękają
Ale i grupą docelową , do której taki spot reklamowy miałby być kierowany, nie będą osoby ""starszej daty".kisiello pisze:a ja bym był za.. kilkoma spotami skierowanymi do różnych drup społecznych? większość ...+ (no dobra - osób starszej daty :p) oglądając ten klip pomyśli chyba raczej "chwalą się wandalami"..
Prezyent powiedział , że tarnow to znana marka i ma prestiż. I nie potrzebuje ani konta na facebooku, ani pudelku,ani naszej klasie ani youtube. Gdybym nie przeczytał to bym nie uwierzył....Druid pisze:Przede wszystkim, można nawet i 3 klipy nakręcić, i w trybie przyspieszonym wrzucić to na YouTube, na kanał naszego miasta. Jeśli taki nie istnieje, to proponuję utworzyć NIEOFICJALNY kanał promujący nasze miasto, prowadzony przez uczestników FORUM.
Zaraz, zaraz, jest parę filmików promocyjnych Tarnowa na youtube, ale wstawione przez jakieś "www.iulotka.pl"... Najciekawsze, że występuje na nich szefowa biura promocji miasta. nie dałoby się z tych filmów utworzyć kanału miasta? Kuba, wiesz coś o tym?