Remont mostu na Dunajcu w Ostrowie
-
Autor tematu - Rhetor
Re: Remont mostu na Dunajcu w Ostrowie
Progi zostały, przed i za mostem dalej kartoflisko ale na samym moście miód malina.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Przejeżdżałem przez most w Ostrowie rowerem i stwierdzam, że remont nawierzchni nic nie dał. Zaczyna sie robić to co było wcześniej. Już jest miejscami pofalowany. rozjeżdża sie na boki , zaczynają sie robić koleiny poprzeczne.
Doszły mnie słuchy że most na Dunajcu w Ostrowie ma być zamknięty na dłuższy czas (informacja NIEOFICJALNA-mam nadzieję ze nie prawdziwa...), może ma ktoś jakieś informacje na ten temat??
Maciek
-
- Rhetor
w najbliższą środę starosta tarnowski ma przedstawić wyniki ekspertyzy technicznej mostu drogowego w ciągu drogi
powiatowej nr 1346K Tarnów – Wierzchosławice w miejscowości Ostrów.
Pani Doroto, macie "jaja" jako redakcja zadrzeć z obecną władzą i rzetelnie poinformować dlaczego w razie zamknięcia starego mostu cały region będzie w czarnej... kropce...? Czy będziecie standardowo informować o sprawach typu "o ile spadła sprzedaż jaj na burku".Dorota1975 pisze:w najbliższą środę starosta tarnowski ma przedstawić wyniki ekspertyzy technicznej mostu drogowego w ciągu drogi
Bo gdyby nie polityka to nowy most byłby już w budowie.
http://www.rdn.pl/news/most-ostrowie-zo ... -listopada" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie pozostanie nic innego jak wywieźć starostę na taczkach, dlaczego przez tyle lat się nic nie robiło?? Nie można było zakazać wjazdu powyżej 3.5 tony wcześniej tylko lać beton bezsensu który i tak po miesiącu szlak trafił...
Nie pozostanie nic innego jak wywieźć starostę na taczkach, dlaczego przez tyle lat się nic nie robiło?? Nie można było zakazać wjazdu powyżej 3.5 tony wcześniej tylko lać beton bezsensu który i tak po miesiącu szlak trafił...
Maciek
-
- Prytan
No i pojeżdżone... To się nam natężenie ruchu w północnej części miasta zwiększy. Dobrze, że remont Spokojnej na ukończeniu. Tymczasem zjazd na Mościce praktycznie bezużyteczny , a już na pewno dla mieszkańców miasta.
-
Autor tematu - Rhetor
Prawda, mi ze Skrzyszowa zdecydowanie lepiej było wyjeżdżać w Mościcach niż w Krzyżu.
Gdy mieszkałem przy Słonecznej było dokładnie tak samo.
Gdy mieszkałem przy Słonecznej było dokładnie tak samo.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
No to będzie teraz niezła jatka - jeden zjazd, wszystko, co jechało do Mościc i okolic - tera będzie jechać Spokojną. Przy okazji zobaczymy za rok ile kolein tam się porobi.
tez uważam ze nowoczesny most na Dunajcu jest konieczny
chodzi w końcu o zjazd z autostrady
chodzi w końcu o zjazd z autostrady
LA ARTE
Zanim oddadzą z powrotem most w Ostrowie do użytku. Nowo wyremontowany odcinek Spokojnej i Elektrycznej zostanie całkowicie zniszczony przez wielkie natężenie ruchu tranzytowego. Ręce opadają. Szkoda że nikomu nie udało się przez kilka lat ruszyć z miejsca budowy łącznika !!! Wyrzucano tylko pieniądze w błoto na przetargi. A to że most jest w fatalnym stanie wiedzieli wszyscy którzy po nim jechali i widzieli go od spodu.
No wszyscy oprócz starosty!!!GregTrN pisze:Zanim oddadzą z powrotem most w Ostrowie do użytku. Nowo wyremontowany odcinek Spokojnej i Elektrycznej zostanie całkowicie zniszczony przez wielkie natężenie ruchu tranzytowego. Ręce opadają. Szkoda że nikomu nie udało się przez kilka lat ruszyć z miejsca budowy łącznika !!! Wyrzucano tylko pieniądze w błoto na przetargi. A to że most jest w fatalnym stanie wiedzieli wszyscy którzy po nim jechali i widzieli go od spodu.
Maciek
Wygląda na to, że most na mapach Google już zamknięty pospieszyli się nieco