www.PulsTarnowa.pl

A ja myślałem, że tylko na portalach sportowych piszą nastoletni grafomani ze wszystkimi ainterpunkcjami, aortografiami i awersjami do nauki...
Leży.gushman pisze:jak oceniacie lokalny rynek medialny
W niektórych przypadkach (patrz wyżej) żenadagushman pisze:co sądzicie o jego przedstawicielach
Tak na prawdę wszystkiego, ale rzetelności chyba najbardziej, portal miejski odstaje od prywatnych strasznie, na jego niekorzyść naturalnie.gushman pisze:czego brakuje.
gushman pisze:Chyba nie ma takiego tematu. Ale już jest. Na początek coś, co mnie wprawiło w osłupienie i przyprawiło o myśli sambujcze.Brak mi słów, choć żuciłem kilka przekleństw pod nosem. Główny news:
www.PulsTarnowa.pl
Obrazek
A ja myślałem, że tylko na portalach sportowych piszą nastoletni grafomani ze wszystkimi ainterpunkcjami, aortografiami i awersjami do nauki...
tylko pytanie, co tarnowianie oglądają w MTK - lokalny serwis (nie potrafię tego słuchać), lokalne programy (relacja z weekendowych zawodów powtarzana przez tydzień... itp.) czy bardziej nastawiają się na programy innych stacji, dostępne właśnie poprzez MTK.Boruta pisze:Absolutny numer jeden tarnowskich mediów to TTK cz MTKTyle lat i żadnej zmiany na lepsze. Jakim cudem taka amotorszczyzna utrzymuje się na rynku? Czyżby była odbiciem potrzeb tarnowian, którym nic lepszego nie potrzeba?
Ciekawe tylko skąd znaleźli na to kasę, chyba że to tylko przykrywka do brudnych interesów była.gushman pisze:Taka ciekawostka: portal, o którym mowa w pierwszym wpisie, już nie istnieje.Ogólnie cała sieć polskich "pulsów" kipnęła. W sumie to nic dziwnego. Mieli zdaje się duże koszty a działali totalnie amatorsko i trochę bez głowy.