Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Re: Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Dziwi mnie po co świadkowie zdarzenia... Przecież teraz chyba każdy autobus miejski jest naszpikowany kamerkami?
-
- Prytan
Dawno temu widziałem gdzieś wykaz 10 najniebezpieczniejszych miejsc w Tarnowie. Nie mogę tego znaleźć nigdzie, na stronie policji też nie ma.
Jeśli ktoś wie, gdzie mogę coś takiego znaleźć to proszę o informację.
Jeśli ktoś wie, gdzie mogę coś takiego znaleźć to proszę o informację.

jedynie co to kiedyś takie mapki były
"8" to chyba wypadła po tym jak zamontowano tam świetne progi zwalniające.
To nie to skrzyżowanie. Progi są na Mościckiego - Reymonta. Przy Pułaskiego na pewno nic nie ma.robas pisze:"8" to chyba wypadła po tym jak zamontowano tam świetne progi zwalniające.
Ale to chodzi o skrzyżowanie Starodąbrowska - Wojska Polskiego. Też "8"gushman pisze:To nie to skrzyżowanie. Progi są na Mościckiego - Reymonta. Przy Pułaskiego na pewno nic nie ma.robas pisze:"8" to chyba wypadła po tym jak zamontowano tam świetne progi zwalniające.

Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Dokładnie o to mi chodziło bo na Moscickiego/Pułaskiego wiadomo, ze nie ma progów.suraiw pisze:Ale to chodzi o skrzyżowanie Starodąbrowska - Wojska Polskiego. Też "8"gushman pisze:To nie to skrzyżowanie. Progi są na Mościckiego - Reymonta. Przy Pułaskiego na pewno nic nie ma.robas pisze:"8" to chyba wypadła po tym jak zamontowano tam świetne progi zwalniające.
Aaa, bo ja to odczytałem jako jakieś numery czarnych punktów. ;-) OK, wsio jasne. 

Nie wiem co to dziś w Mościcach jest, ale tylu madafaków parkujących gdzie się da to długo nie wiedziałem. Nie ważne, że chodnik, nie ważne, że wjazd do garażu, nie ważne że przejechać się nie da. Policji ani SM oczywiście nie ma kiedy ich potrzeba, a mieli by dziś używanie i wyrobioną normę na mandaty na pół roku. Wrrr.... 

Kabaretowa noc ... no to i kabaret w parkowaniupysi pisze:Nie wiem co to dziś w Mościcach...

Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Info z mediów - pożar samochodu osobowego na Starodąbrowskiej
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosc ... a,9590104/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosc ... a,9590104/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chyba ktoś z okolicznych mieszkańców nie poprzestał na przeklinaniu pod nosem i teraz przy ulicy Traugutta SM z odpalonymi kogutami pisze mandaty 

Azoty wycwaniły się, założyły szlabany i w weekendy oba parkingi świecą pustką. Podobne problemy podczas mszy w Mościcach (zwłaszcza między 11.30- 12.30). Parkują gdzie popadnie. Ciekawe jak to będzie gdy otworzą wiadukt na Zbylitowskiej.
P.S.- ta impreza na lodowisku ?
P.S.- ta impreza na lodowisku ?
Tyle, że na Chemicznej można parkować na ulicy wzdłuż parkingu. Zakaz nie dotyczy niedzieli i świąt chyba, że masz coś innego na myśli