Nie masz konta facebooku? O Twiterze wiesz tyle, że to jakieś ćwierkanie. Instagram? - nie wiem kto. Nie szkodzi, nie przejmuj się.
Od dziś, w jednym miejscu, możesz zobaczyć co słychać na oficjalnych profilach społecznościowych Tarnowa.
Zapraszam na www.mojtarnow.pl
mojtarnow.pl
-
- Rhetor
Re: mojtarnow.pl
Mój Tarnów.Dominik_PCH pisze:
Zapraszam na www.mojtarnow.pl
To pewnie kosztuje więcej niż 1,5 tys.?

-
Autor tematu - Rhetor
Niesamowite. Człowiek który namawiał nas wszystkich do wyjazdu z Tarnowa, ucieczki z tego zdechłego miasta, który jak nikt inny pałał nienawiścią do naszego grodu, teraz staje się jego promotorem. Co się takiego wydarzyło po drodze? Co się stało???Dominik_PCH pisze:Nic nie kosztuje. Miałem domenę, pomysł, trochę czasu to napisałem kod (z błędami RWD - poprawię).
To jest amatorski projekt, bez udziału UMT i pana Głuszaka. Zrobiłem to jako fan Mojego Tarnowa
Napisałbym to lepiej, ale nie mam dostępów/uprawnień/tokenów, nie moje profile.
-
Autor tematu - Rhetor
Nic się wydarzyło, wszystko po staremu Wejss, namawiam dalej. Zwyczajnie, jestem fanem Moj Tarnów, opiekuje się też skate-parkiem w Tarnowie i nie prostuje, nie komentuje wpisów ludzi z tego forum na mój temat .wejss pisze:Niesamowite. Człowiek który namawiał nas wszystkich do wyjazdu z Tarnowa, ucieczki z tego zdechłego miasta, który jak nikt inny pałał nienawiścią do naszego grodu, teraz staje się jego promotorem. Co się takiego wydarzyło po drodze? Co się stało???Dominik_PCH pisze:Nic nie kosztuje. Miałem domenę, pomysł, trochę czasu to napisałem kod (z błędami RWD - poprawię).
To jest amatorski projekt, bez udziału UMT i pana Głuszaka. Zrobiłem to jako fan Mojego Tarnowa
Napisałbym to lepiej, ale nie mam dostępów/uprawnień/tokenów, nie moje profile.