Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
e12, Prawdopodobieństwo, że jest agorowiczem jest znikome. Jeśli nawet tak się zdarzy, to raczej nie odpisze Ci w chłodnym, ani ciepłym tonie. Nie za bardzo widzę sens tego rodzaju wpisów. Nikt z nas nie dowiedział się z tego komentarza niczego, bo zapomniałeś o jakimś opisie, tudzież zdjęciu, o filmiku nawet nie marzymy.
Domyślam się tylko, że kierowca jechał nieprzepisowo, przez co poczułeś się poszkodowany. Nie pokazałeś mu środkowego palca, bo albo nie byłeś w stanie go dojechać, albo nie miałeś odwagi. Jeśli jest obcokrajowcem to też znikome prawdopodobieństwo utraty prawka w Polsce.
Możemy Ci współczuć, że jest Ci źle, ale takie żale raczej nie stawiają Cię w zbyt dobrym świetle.
Domyślam się tylko, że kierowca jechał nieprzepisowo, przez co poczułeś się poszkodowany. Nie pokazałeś mu środkowego palca, bo albo nie byłeś w stanie go dojechać, albo nie miałeś odwagi. Jeśli jest obcokrajowcem to też znikome prawdopodobieństwo utraty prawka w Polsce.
Możemy Ci współczuć, że jest Ci źle, ale takie żale raczej nie stawiają Cię w zbyt dobrym świetle.
Nie mam w zwyczaju wygrażać ludziom na drodze , ponadto sytuacja była na tyle niebezpieczna , że postanowiłem o niej tutaj wspomnieć.lll pisze:.
Facet jechał na moście prawym pasem , kiedy byłem na wysokości jego przedniego błotnika zaczął przyspieszać i nie dał mi zjechać na zwężeniu - stworzył bardzo niebezpieczną sytuację, zwłaszcza , że z przeciwka jechały samochody a gdy zwalniałem żeby się za niego schować to też zaczął zwalniać.
Nie wiem czy jest agorowiczem ale może przeglądać forum bo wnioskując po sposobie jazdy, mało prawdopodobne , że to był Niemiec a raczej Polak który przyjechał tutaj na przerwę świąteczną.
Takich sytuacji jest bez liku na tym moście . Czasami policja stoi pod bramą Azotów o różnych porach i wielu łapie głównie za prędkość . Kierowcy robią sobie wyścigi ewentualnie rewanżują się za porażkę na Szujskiego . Nagram kiedyś i wkleję . Kilka takich "pojedynków" mam za sobą . Generalnie odpuszczam bo nie mam rakiety . A i czasem warto dać komuś chwilę radości i satysfakcji . Może pasażerowi zaimponował albo inne takie tam dowartościowania . 

Nie wiem czy to dobry temat ale może ktoś mi racjonalnie wytłumaczyć po co mieniono pierwszeństwo przejazdu na skrzyżowaniu Rydza Śmigłego z Marynarki Wojennej ?
Skrzyżowanie jest w strefie zamieszkania a wytyczono tam główną ulicę co oczywiście powoduje dużo problemów u jeżdżących na pamięć. Kompletnie nie rozumiem sensu wprowadzania takiej zmiany.
Skrzyżowanie jest w strefie zamieszkania a wytyczono tam główną ulicę co oczywiście powoduje dużo problemów u jeżdżących na pamięć. Kompletnie nie rozumiem sensu wprowadzania takiej zmiany.
Jeśli kogoś zatrzymała by policja na suszarkę w tym właśnie miejscu za prędkość, to radzę rozglądać się doooookoła i nad siebie i NIE PRZYJMOWAĆ MANDATUsamek pisze:Takich sytuacji jest bez liku na tym moście . Czasami policja stoi pod bramą Azotów o różnych porach i wielu łapie głównie za prędkość .
TAK, o nią właśnie chodzi i dziwi mnie fakt, że ze dalej polizei - e tam łapią na suszarkę, mimo że sprawa w mediach była już bardzo głośna i kilka razy w takich przypadkach sąd stanął po stronie kierowców. Policjanci albo czekają na leśków, albo sam nie wiem. Prewencja OK, ale nie na takich zasadach.
Ostatnio zmieniony 03-01-2015, 23:31 przez Rodowity, łącznie zmieniany 2 razy.
http://moto.onet.pl/aktualnosci/policja ... arow/4lfp5 jeśli by wierzyć temu artykułowi, to może coś w tym być. Tylko ciekawe czy zawsze zakłócenia powodują przekłamania w górę? Nigdy policjantowi nie wyświetliło się np. 20 km/h przy na oko dużo większej prędkości?
Wobec powyższego mamy podobną sytuację na Rondzie Niepodległości (Jana Pawła II - Błonie) gdzie Policja często suszy.
Kolejna sprawa to wideo rejestratory w pojazdach Policji. Zastanawiam się czy na tzw. łączniku wzdłuż którego biegnie w bezpośrednim sąsiedztwie linia 110 kV pomiary są wiarygodne?
I jeszcze w sprawie Iskry-1. Warto poczytać.
http://forum.trojmiasto.pl/Nie-przyjmuj ... ,1,60.html
Kolejna sprawa to wideo rejestratory w pojazdach Policji. Zastanawiam się czy na tzw. łączniku wzdłuż którego biegnie w bezpośrednim sąsiedztwie linia 110 kV pomiary są wiarygodne?
I jeszcze w sprawie Iskry-1. Warto poczytać.
http://forum.trojmiasto.pl/Nie-przyjmuj ... ,1,60.html
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Jeszcze w kwestii sąsiedztwa linii WN, to jak udowodnimy w sądzie, że akurat w tej sekundzie, w której trwał pomiar naszej prędkości wystąpiły zakłócenia które zakłóciły pracę suszarki? Pewnie nawet kąt trzymania suszarki względem linii WN ma wpływ na podatność na te zakłócenia, sam nie wiem co o tym myśleć.