Krzaczek na rogu (mniej więcej) G5 ?LordRuthwen pisze: Stoisz, nic się nie dzieje, a ci z drugiej strony świecą się jak ogniska w ciemną noc

Spot faktycznie niezły - ale dość ryzykowny. Jak nas podświecą nie ma gdzie spierdzielaćLordRuthwen pisze:Przy standardowej bitwie nie od strony budynków krzaki zaraz przed zasiekami od strony środka mapy, na samym środeczku, mogę ci podesłać replay
W sumie na nim się nic nie dzieje, z początku chciałem jechać gdzie indziej, ale bat pojechał w tamtą stronę więc stanąłem tam na pałę. A że bacik poszedł do Abrahama na piwo i wszystkich miałem za plecami to aż sam byłem zdziwiony
Zwycięstwo!
Bitwa: Erlenberg
Czołg: AMX 13 90
Doświadczenia: 1 378
Kredytów: 83 979
Osiągnięcia w walce: Specjalista, Zwiadowca, Snajper, Medal Pascucciego,
Odznaka mistrzowska: "As pancerny"
sotiv pisze:Próbuje rozkminić czy mówisz o mapie Murowanka czy jednak chodzi o innąA tak przy okazji, jesteście bardziej ograni, jakie posiadacie średnie czołgi i czy możecie coś polecić oprócz "batmana" np taki T-62A
Widziałem ostatnio screena 15 ruskich medów vs 14 brytyjskich FV-183 plus artaJa jestem natomiast ciekaw jak się przyjmie nowa rozgrywka Nacja vs. Nacja.
A nie wiem - widziałem tylko screen z początku bitwy. To bylo na El-Elluf. Więc teoretycznie gdyby brytole obsadziły górki i strzelały parami do podjeżdżających pod górę ruskich medów miałyby jakieś szanse na wygraną. Chociaż brak spottera mocno te szanse ograniczał.LordRuthwen pisze:Niech zgadnę: ruskie wygrały