Z góry dzięki
Przyznałeś się, że jeździsz nieprzepisowo. Plus za odwagę. Zaraz się dowiesz, że jesteś...piotreg pisze:Vectra ma inne tablice.
[url=http://images54.fotosik.pl/204/84369992bf08708emed.jpg]Obrazek[/URL]
Źródło fotki: www.forum.phi.pl
Pewnie, że się obawiam, dlatego pytam.Jakby ktoś namierzył nowego Opelka niech podrzuci tablice. Kawa z mlekiem? W ofercie Opla nie ma takiego koloru. Policja kupiła: czarne, grafitowe, granatowe, brązowe i srebrne. Który wg Was kolor pasuje najbardziej?
A Ty nigdy nie popełniłeś wykroczenia w ruchu drogowym? Staram się jeździć przepisowo, nie zawsze to wychodzi. :-)kolegi pisze:Przyznałeś się, że jeździsz nieprzepisowo. Plus za odwagę. Zaraz się dowiesz, że jesteś...
... taki siaki i owaki.
Pewnie, że się zdarzyło dlatego nie jestem hipokrytą i nie pouczam innych, a tym bardziej nie wyzywam od debili, matołów i nie umiejących jeździć ale większość na tym forum to bardzo przepisowi oraz wręcz idealni kierowcy więc ostrzegłem abyś był z góry przygotowany na publiczny linczpiotreg pisze:A Ty nigdy nie popełniłeś wykroczenia w ruchu drogowym? Staram się jeździć przepisowo, nie zawsze to wychodzi. :-)kolegi pisze:Przyznałeś się, że jeździsz nieprzepisowo. Plus za odwagę. Zaraz się dowiesz, że jesteś...
... taki siaki i owaki.
KT 45... to już przynajmniej coś wiemy :-) Brakuje tylko 3. cyferek
A ja w przeciwieństwie do Ciebie, obawiam się tych, co to przepisy o ruchu drogowym przestrzegają na widok samochodu policyjnego i to bez względu, czy rejestracja zaczyna się na H...., czy też KT....piotreg pisze:No właśnie, idealni i przepisowi... takich obawiam się najbardziej.