Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Bo to jest tak samo jak z duchami. Wszyscy o nich słyszeli a widziało tylko kilka osób. I weź tu teraz tej reszcie udowodnij że one są.
Jak pisałem tylko raz mi się to zdarzyło i było po deszczu. A też setki razy tam jechałem. Próbowałem kilka razy przetestować i tylko raz się udało powtórzyć ten efekt. Kilka lat temu kolega dostawczakiem na skrzyżowaniu Mościckiego - Krasińskiego, władował się w osobówkę, tłumaczył że przeleciał na smyka właśnie przez nowo namalowane pasy. Gdy przyjechałem po towar to znajomy strażak potwierdził że nie był pierwszy.
Czasami jeden będzie próbował komuś coś udowodnić i mu nie wyjdzie a drugi się zapomni i mu wyjdzie.
Jak pisałem tylko raz mi się to zdarzyło i było po deszczu. A też setki razy tam jechałem. Próbowałem kilka razy przetestować i tylko raz się udało powtórzyć ten efekt. Kilka lat temu kolega dostawczakiem na skrzyżowaniu Mościckiego - Krasińskiego, władował się w osobówkę, tłumaczył że przeleciał na smyka właśnie przez nowo namalowane pasy. Gdy przyjechałem po towar to znajomy strażak potwierdził że nie był pierwszy.
Czasami jeden będzie próbował komuś coś udowodnić i mu nie wyjdzie a drugi się zapomni i mu wyjdzie.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Parafrazując słowa oziego zapytam. Dzisiaj na Starodąbrowskiej przy Cmentarzu Żydowskim zauważyłem dyskotekę z nowego, nieoznakowanego radiowozu koloru kawy z mlekiem. Będąc w szokuozi26 pisze:Bo to jest tak samo jak z duchami. Wszyscy o nich słyszeli a widziało tylko kilka osób.

ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Zgadza się że Insignia, a na autostradzie też śmiga, ponoć wieczorami w większym stopniu. Na paliwo na A4 nie urobią więc muszą się jakoś utrzymać.lll pisze:Coś mi się Insignia kojarzy, chociaż chyba miała być na autostradę
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
O to słabe oponki jak autko potrafi tyle pojechać.LordRuthwen pisze:mam gumy do 190 km/h jak było 10 mniej odpuściłem.
A odnośnie tych opli to w Polsce max. 240 km/h jeszcze wystarczy ale już w Niemczech to to by było troszkę za mało wiatru we włosach.
W Tarnowie to takie minimum powinno być 3 nieoznakowane. Jeden non stop powinien po mieście śmigać, a dwa to co teraz robią.
Jakby w Tarnowie zależało policji na bezpieczeństwie, to zaczęliby od kwestii wyprzedzania na przejściach dla pieszych i na nieustępowaniu pierwszeństwa pieszym. Kiedyś zrobili taką pokazówkę dla telewizji Kraków i na tym historia się skończyła. Prędkość w mieście to sprawa drugorzędna, bo mało jest miejsc, gdzie można jakoś radykalnie ją łamać.ozi26 pisze:W Tarnowie to takie minimum
Wiem o kilku. Jest też Krakowska na pewnym odcinku, Nowodąbrowska fragmentami. Ale w porównaniu do miejsc gdzie ewidentnie łamie się wyprzedzanie na przejściu jest o wiele więcej. Nie twierdzę, że należy wykluczyć kwestię karania za prędkość, tylko, że ważniejsze wydaje się powyższe i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy.
Zabranie się wyprzedzania POJAZDU na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed przejściem, jeżeli na przejściu lub przed przejściem SĄ/się znajdują - piesi.
Taka drobna zmiana w przepisach !!!
Czyli - SĄ piesi ni ma wyprzedzania, ni ma pieszych jest wyprzedzanie, nie wiem czy SĄ piesi ni ma wyprzedzania.
Taka drobna zmiana w przepisach !!!
Czyli - SĄ piesi ni ma wyprzedzania, ni ma pieszych jest wyprzedzanie, nie wiem czy SĄ piesi ni ma wyprzedzania.
-
- Rhetor
-
- Rhetor