Ja nie lubię u prawaków obłudy i hipokryzji ale co to ma do tego tematu?ad2222 pisze:Tego właśnie u lewaków nie lubię - zawsze i wszędzie patrzą każdemu w portfel...
I kto to mówiad2222 pisze:... i nie potrafią napisać postu bez złośliwości.
Rozumiem że u siebie złośliwości nie widziszad2222 pisze:Ooo, dałeś 20K ostatnio na coś? To gratuluję. I nie musisz pokazywać potwierdzenia przelewu.

Sam zacząłeś tą dyskusję i licytacje i świadomie prowokujesz
Pytam się po raz kolejny na jakiej podstawie twierdzisz że nic nigdy nie dałem?ad2222 pisze:Sam nic nie zbierze
Posłuchaj uważnie bo nie rozumiesz o co w tym temacie chodzi na Raucie byli np.Wojewoda i wicewojewoda ,posłowie ,radni miejscy ,biznesmeni itp.
Biorąc choćby oświadczenia majątkowe i pobierane pensje co przecież nie jest tajemnicą można było się spodziewać dużo lepszego wyniku .... tymczasem zwykli ludzie na cmentarzu ze swoich zaskórniaków uzbierali więcej .
Mało tego koszt tego ''zbierania'' może się okazać wyższy niż wpływ.Proponuje się udać do mojej żony księgowej to ci wytłumaczy na czym to polega.
''ZYSK'' z tej imprezy powinien być obliczony po opłaceniu kosztów ...... tymczasem mamy info że zebrano niespełna tyle i tyle ale ani słowa nie ma o KOSZTACH.
Czaisz już czy dalej masz trudności?