Centrum Handlowe Gemini Park
Jakie media? O czym Wy piszecie. Prędzej się z Agory czegoś dowiem niż z tych mediów. Mam kilka na "fejsbuku zalajkowanych" i najczęściej dowiaduję się, że wydarzyła się stłuczka, albo włamanie do kiosku czyli dokładnie to co na http://tarnow.policja.gov.pl/?strona=aktualnosci Żenua! Wszyscy klepią to samo - po prostu praca odtwórcza, brak kreatywności, jeżdżenie z kamerą po mieście bo może się coś trafi...
Sphinx w Gemini wychodzi z nową propozycją. http://www.youtube.com/user/GeminiTarnow?v=RMy-C6YSPWI
Testował ktoś? Przeżył
Testował ktoś? Przeżył

ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Adaś, ja z reguły jadam w domu i praktycznie żadnego większego doświadczenia nie mam z lokalami. Zapodany link wypatrzyła moja młodsza i namawia mnie na przetestowanie. 
Nie przepadam za takimi lokalami ale może dla ..... dobra sprawy wybierzemy się sprawdzić co w trawie piszczy.
Aha, tradycyjnie wypada napisać, że żadnych udziałów w tym biznesie nie mam.

Nie przepadam za takimi lokalami ale może dla ..... dobra sprawy wybierzemy się sprawdzić co w trawie piszczy.

Aha, tradycyjnie wypada napisać, że żadnych udziałów w tym biznesie nie mam.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Raczej dodatki 
^

^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
Sfinks stał nad przepaścią ale powolutku zaczyna wychodzić w kierunku prostej i przechodzą duże zmiany, więc chuchają i dmuchają na biznes bo od bankruta chroni ich póki co łaskawe oko bankowców, stąd zwiększająca się dbałość o ofertę, powrót do reklamy w mediach typu TV, wracają też do powiedzmy prestiżowych lokalizacji (ostatnio Galeria Krakowska), a chyba we Wrocławiu buduje się pierwszy w Polsce wolnostojący Sphinx. Ja tam z czasów sprzed problemów finansowych wspominam ich bardzo korzystnie więc w sumie trzymam kciuki, zawsze to sieć polska a nie zachodni wyzyskiwacz za chore stawki franczyzowe