Proponuję tej galerii wymienic osobę odpowiedzialna za reklamę

Jak dzisiaj zobaczyłem bilbordy i hasła "zachęcające" do odwiedzenia jej, to padłem.
2 piętra - 113 sklepów - hasło okej, działa na ludzi, ale osobiście bym zmienił z 113 na 112 albo 114, ta 13 się źle kojarzy. Dlatego lepiej unikać tego i nie wywoływac negatywnych skojarzeń, które są gdzieś tam zakorzenione w podświadomości.
50 marek obuwia, to raczej wywołuje skojarzenia, że ta galeria nie jest galerią, tylko jednym wielkim sklepem obuwniczym.
5 restauracji - to się ludzie zdziwią, jak te restauracyje zobaczą
Te 113 sklepów, 5 restauracji w połączeniu z 50 markami obuwia sprawia, że wygląda to jak 50 stosik z obuwiem.
Kolejna rzeczą nie trafioną są marki firm - sklepów, które są zamieszczone na dole.
Niech mi specjalista od reklamy i promocji odpowie, w jaki sposób klienta ma przyciągnąć do tej galerii Rossman czy RTVeuroAGD ?
Przeciez takie sklepy są w ścisłym centrum i nie trzeba nigdzie jechac, by zrobić zakupy.
Galeria nr 1 w Tarnowie ?
A jaka galeria jest na drugim czy trzecim miejscu ? Takim hasłem wzbudzamy u tych bardziej dociekliwych chęć poszukania i porównania z tą galerią na 2 miejscu.
Hasło "Pierwsza i jedyna galeria w mieście" już bardziej przemawia do ludzi.
Reasumując, to nie dziwię się, że ta galeria ma takie problemy. Choć osobiście mnie to jakos nie smuci. Jeszcze kilka miesięcy i będzie Gemini