wejss pisze:Spokojnie. Wjadą do miasta od Brzozówki. Reszte sobie dopowiedzcie.
Jechałem dzisiaj tamtędy. Na poligonie w Drawsku Pomorskim jak Ojczyźnie służyłem drogi były lepsze. Ten około 100m odcinek drogi świadczy o niekompetencji Pana Prezydenta Ścigały. Bo jeżeli prezydent ponad 100 tys. miasta nie jest w stanie poradzić sobie z takim pryszczem na dupie to co można powiedzieć o innych o wiele ważniejszych i poważniejszych sprawach? Niestety, Pana Prezydenta nie można nazwać gospodarzem miasta.
PS
Po ostatnich opadach śniegu mieszkańcy Partuł (końcówka słynnej ul. Wilczej i Sarniej) do sobotniego południa byli odcięci od świata. W piątek dzieci nie poszły do szkół, podatnicy nie wyjechali z tego Magistrackiego zadupia do pracy, na zakupy do sklepu można było się wybrać pod warunkiem, że traper założył opcję pokonywania metrowych zasp śnieżnych.
Ich telefony o udrożnienie ul. Wilczej zbywane były do soboty. Dopiero moja ostra rozmowa z panią dyżurującą pod nr alarmowym Magistratu - na prośby mieszkańców sprawiła, że o 11:45 pojawił się ciągnik z pługiem.
Tak się złożyło, że zjechałem się na rondzie autostradowym z kierowcą traktora z ZSOK-u. Nie bardzo wiedział gdzie ma pojechać bo wszędzie było równo po zawiejach i zamieciach śnieżnych.
Pani Rzecznik, proszę donieść swojemu szefowi o moim negatywnym wpisie na Jego temat jako gospodarza miasta.