14.02.2025 o godzinie 20:00 na Arenie Jaskóła wystąpią:
Boys, Cliver, MILANO, Jorrgus, Extazy, Piękni i Młodzi, PLAYBOYS, Top Girl, Skolim, Szpilki, Twoja Ex i WonerS.
O gustach się nie dyskutuje, ale wiem, że jest sporo fanów muzyki disco polo i ta impreza będzie dla nich atrakcyjna zwłaszcza, ze są to bardzo popularne zespoły/wykonawcy. Wystarczy spojrzeć na liczbę wyświetleń na YouTube.
Cieszy fakt, że Arena zarobi za wynajem obiektu i trochę ożywi się to miejsce.
Bardzo mnie ciekawi jaka będzie frekwencja.
Koncert Disco Polo Night w Tarnowie(Arena Jaskóła)
Re: Koncert Disco Polo Night w Tarnowie(Arena Jaskóła)
Impreza została odwołana. A myślałem, że będzie cieszyć się powodzeniem.
To chyba dobrze świadczy o mieszkańcach regionu 

Nie rozumiem tej nagonki na Disco Polo.
Muzyka, jak każda inna. Jednemu się podoba, drugiemu nie.
Ani lepsza, ani gorsza od disco z poprzedniego wieku, doskonała do tańca (chociaż wolę walca wiedeńskiego).
Mnie się podoba ta "jurność" teksów
Muzyka, jak każda inna. Jednemu się podoba, drugiemu nie.
Ani lepsza, ani gorsza od disco z poprzedniego wieku, doskonała do tańca (chociaż wolę walca wiedeńskiego).
Mnie się podoba ta "jurność" teksów

Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Kato, tak szczerze, też nie przepadam za disco polo, ale nie przeszkadza mi żadna muzyka. Niech sobie każdy słucha co chce do momentu kiedy nie próbuje mnie przekonać, że ja mam słuchać tego albo czegoś innego. Tutaj natomiast mam inny problem z tym. Ta hala musi na siebie zarabiać w jakiś sposób. W tym momencie zarabiamy w głównej mierze na meczach siatkówki. Taki koncert o zastrzyk gotówki dla tej hali, z tego samego powodu byłem za tym żeby odbyła się pato celebrycka gala clout MMA. Choć nie rozumiem tego fenomenu (na szczęście freak fighty się kończą), to wiedziałem, że takie wydarzenie to naprawdę bardzo dużo kasy dla hali i promocja (i dobra i zła) dla miasta.