ad2222 pisze:dropszot: ale o co Ci chodzi? miał za to iść do paki, a najlepiej to z jakimiś kryminalistami? I jeszcze lepiej, żeby go codziennie któryś gwałcił? Proszę Cię.
Ja tego nie napisałem.
Masz doprawdy dzikie fantazje. Chyba za dużo drastycznych filmów się naoglądałeś.
ad2222 pisze:Dostał 1000 pln mandatu, za który i tak rodzice zrobią mu z dupy jesień średniowiecza. Aresztowanie, przesłuchania, itp na pewno już go ustawiły na resztę życia, więc przed następną głupotą dobrze się zastanowi.
Pewnie, jest szansa na spełnienie scenariusza o którym piszesz. Ale ja mam co do tego spore wątpliwości.
Normalne dzieciaki w wieku tych gówniarzy od rajdów po galerii wiedzą gdzie jest granica, której się nie przekracza. Oni tę granicę przekroczyli i mam szczere obawy czy rozstrzygnięcie tej sprawy rzeczywiście "ustawiło ich na resztę życia" (jak piszesz). Być może rodzice zareagowali (lub zareagują) właściwie - nie mnie to sądzić. W każdym razie uważam, że przekaz, który płynął od właściciela obiektu oraz od prokuratury, miał raczej motyw przewodni pod hasłem "przecież nic się nie stało". I w tym jest problem.